Pentru ea

#rochii ocazii speciale #rochii ocazie # rochii elegante

Rochiile pentru ocazii speciale: mix de stil si eleganta

Participarea la un eveniment important precum ceremonie, receptie, dineu, cocktail party, nunta botez etc. presupune abordarea unui cod vestimentar aparte.

Este acel eveniment in care toate privirile sunt atintite asupra noastra: de la colegi, membri indepartati ai familiei, vecini si poate de ce nu si „instantanee indiscrete” ale fotografilor paparazzi.

Este acel moment in care trebuie sa aratam impecabil, sa ne simtim confortabil in propria piele si sa ne fecem remarcate printr-un stil si o eleganta proprie.

Alegerea tinutelor de ocazie

Pentru cele mai spectaculoase rezultate, propunerea noastra este sa mergeti pe invididualitate.

Rochiile de serie, intanlite prin centrele comerciale sunt croite dupa un anumit tip de calapod, si foarte limitate in caracteristici.

Un atelier de rochii la comanda, precum Sartoria Ilda Stefani, pe langa faptul ca realizeaza colectii de rochii unicat, acestea vor fi adaptate anatomiei dvs. si sunt capabile sa scoata in evidenta lucrurile care va avantajeaza cel mai mult. Mai important decat atat este ca printr-o tinuta vestimentara realizata pe comanda, putem masca anumite detalii ce pot fi inestetice.

Asadar alegerea unei rochii de ocazie nu trebuie facuta doar dupa cum rochia arata in „vitrina” sau ca este realizate de casa de moda ‚X”, ci de cum aratam si cum ne simtim in aceasta.

Atelier Sartoria Ilda Stefani

Motto: „Tutte le donne sono belle, con noi lo saranno ancora di piu” - Toate femeile sunt frumoase, cu noi vor fi chiar mai mult de atat!

Cu o traditie pe linie vestimentara din 1982 ce a luat nastere din pura pasiune pentru arta croitoriei si a frumosului in general in regiunea Milano/Italia, imbunatatita pana in prezent, realizam rochii de ocazie fara linii tehnologice industrializate.

Astfel, rochiile de ocazii speciale Sartoria Ilda Stefani, sunt realizate „hand-made”, adaptate necesitatilor/caracteristicelor clientelor noastre, nefiind un produs banal de serie.

Folosim doar materiale de cea mai bune calitate si suntem atenti la detalii. Avem in portofoliu rochii de seara, rochii office, rochii sexy, rochii pentru femei plinute care va vor ajuta sa aratati impecabil.

Daca doriti mai multe detalii despre alegerea/realizarea unui tinute de ocazie ne puteti scrie pe adresa de email: florisartor@yahoo.it sau direct pe site-ul nostru: www.sartoriaildastefani.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului