Pentru ea

#rochii #rochie #moda #gravide #gravida

Rochii pentru viitoarele mamici

De zi sau de seara, pentru sezonul cald sau rece, orice femeie gravida trebuie sa aiba in garderoba sa cateva rochii. Noi am facut o selectie cu cele mai moderne si frumoase rochii pentru gravide si ti-o prezentam si tie.

rochie mov

Orice femeie ar arata grozav in aceasta rochie petrecuta care ii scoate minunata burtica in evidenta prin cordonul prins sub bust. Rochia este perfecta atat pentru o zi la birou, cat si pentru o seara in oras, eventual la o cina romantica alaturi de iubit sau sot.

 

little black dress

Orice femeie, indiferent ca este gravida sau nu, trebuie sa detina minunata rochie neagra, care o poate salva in nenumarate randuri. Cu o croiala simpla, rochia are decolteul in V, iar cordonul dimprejurul bustului ii evidentiaza “formele”.

 

Rochie chic

Aceasta este o rochie special creata pentru sezonul rece pe care sa o poti purta cu succes atat la birou, cat si la o iesire in oras, alaturi de prieteni. Daca esti mai indrazneata o poti asorta cu un dres rosu ori mov, cu motive florale, imprimeuri.. sau simplu. Daca vrei sa o porti cu pantofi, ori cu cizme inalte , depinde numai de tine si de cat de cofortabil vrei sa te simti.

 

Rochie petrecuta

Bordo-ul este o culoare deosebita care te va evidentia mai ales daca ai o piele alba. Partea buna a acestei rochii este aceea ca o poti purta atat vara, cu sandale , cat si iarna, cu un dres gros, cizme ori pantofi si o esarfa pentru un plus de eleganta.

 

Rochie „Marilyn Monroe”

O reusita combinatie de alb negru face aceasta rochie sa fie irezistibila. Rochia vaporoasa cu un cordon sub bust este perfecta pentru un eveniment pretentios, acolo unde se pune mare accent pe vestimentatie.

 

Rochie sport

Pentru o ora de cumparaturi, intr-o zi racoroasa, aceasta rochie din lana este binevenita. Destul de larga pentru a-ti oferi confortul necesar si cu o gluga care sa iti tina de cald, rochia poate fi luata peste o pereche de pantaloni. Incaltata cu o pereche de pantofi sport ... poti porni linistita spre supermarket.

 

Toamna – iarna

Pentru ca in curand o sa intram in sezonul rece, ai nevoie de o rochie de lana, trei sferturi, cu un guler bogat. O poti purta cu cizme inalte (fara toc) si cu dres gros, care sa te apere de frig.

 

Rochie lunga

Daca esti invitata la o petrecere ori la un eveniment important si vrei sa faci senzatie, aceasta este rochia potrivita. Lunga pana in pamant si cu o bretea pe un singur umar (pe care o poti indeparta daca iti doresti), este un model de rochie pe care Angelina Jolie l-a purtat pe perioada sarcinii la evenimentele mondene.

Galeria foto aici.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului