Pentru ea

#stil # rochii sexy #rochii banchet #rochii pentru banchet #rochii scurte

Rochii pentru banchet: scurte, sexy, fabuloase

Pentru domnisoare, banchetul este un moment foarte important, fie ca este vorba despre cel de la finalul clasei a 8-a, fie ca este vorba despre cel de la finalul clasei a 12-a. De aceea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita unei rochii pentru banchet.

Ea trebuie sa-ti puna in valoare corpul, sa-ti exprime personalitatea si sa te faca sa arati fabulos. Stim cat de greu este sa gasesti rochii pentru banchet care sa fie speciale, de aceea iti facem cateva sugestii, care sa te lamureasca in privinta modelului pe care il poti alege.

1. Rochii pentru banchet fara bretele

Daca esti in cautarea unei rochii pentru banchet, iti recomandam o rochita fara bretele, foarte feminina si sexy. Alege un design clasic - corset in partea de sus, fusta in forma de A in partea de jos. Daca ai bustul foarte mic, nu alege astfel de rochii pentru banchet, intrucat se vor lasa mereu in jos si nu te vei simti comod.

Foto: promgirl.com

2. Rochii pentru banchet cu paiete

Prea multe paiete nu dau bine in cele mai multe cazuri, dar sunt ideale pentru rochii pentru banchet. Alege o rochie intr-o nuanta neutra - cafe au lait, bej, crem, ivoire, maro deschis, albastru, pe care sunt aplicate sute de paiete argintii. Fii fermecatoare si vei atrage privirile celor din jur ca un magnet.



Foto: promgirl.com

3. Rochii pentru banchet pe un umar

Alege din noianul de rochii pentru banchet una care este scurta si are bretea pe un singur umar. Este important ca rochita sa fie marcata in talie cu un detaliu vizibil, astfel incat silueta ta sa para zvelta si armonioasa.

Noi iti recomandam rochii pentru banchet care prezinta pe bretea mici pietre sau paiete. Acestea atrag atentia in zona bustului si a fetei si cu siguranta iti doresti sa iti faci remarcata coafura si machiajul.



Foto: promgirl.com

4. Rochii pentru banchet cu trena

Daca rochiile scurte ti se pare prea banale, iti recomandam sa cauti rochii pentru banchet cu trena, scurte in partea din fata si mai lungi in partea din spate.

Acest gen de rochii sunt ideale daca ai mici imperfectiuni ale pielii, cum ar fi celulita sau pur si simplu nu-ti place sa iti dezvalui picioarele prea mult.



Foto: promgirl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului