Pentru ea

# inceput de toamna #rochii de toamna #rochii

Rochii elegante pentru cel mai frumos inceput de toamna

Vara este anotimpul in care ne putem bucura cel mai mult de tinute comode si viu colorate, atat in timpul zilei, dar si pentru evenimentele speciale din viata noastra. Dar asta nu inseamna ca in celelalte anotimpuri nu ne putem bucura de haine frumoase. Fiecare sezon are farmecul sau si ar trebui sa profitam de combinatiile stilistice pe care le putem face adaptandu-ne garderoba la prognoza meteo a fiecarei zile.

Daca ar fi sa alegem un singur articol vestimentar care se potriveste in fiecare anotimp, acesta ar fi cu siguranta rochia. Putem purta rochii atat iarna, alaturi de ghete sau de cizme lungi, cu un cardigan delicat pe deasupra, primavara cu pantofii nostri preferati si un sacou chic, vara atat cu sandale, dar si cu balerini sau pantofi sport, iar toamna alaturi de o jacheta potrivita si o palarie.

Toamna ce se apropie rapid ne va oferi posibilitatea de a purta din nou rochii elegante, atat cand mergem la serviciu, dar si la diferite evenimente. Iar imprimeurile de toamna sunt superbe si ne vor diminua putin din dorul de vara, pe care il avem cu totii, cel putin in luna septembrie.

Daca doriti sa va intregiti garderoba cu rochii elegante pentru toamna, va sugeram sa luati in considerare si oferta magazinelor online. Veti descoperi preturi mult mai mici si o oferta variata de produse. In plus, puteti economisi si timp, pentru ca veti alege doar produsele care va plac, nu veti mai sta la cabina de proba si apoi in trafic. Doar consultati tabelul de marimi si adaugati in cos masura care vi se potriveste cel mai bine. Daca totusi nu sunteti multumite, puteti returna produsul si fie alegeti alta marime ori alt articol, fie primiti banii inapoi. Am aruncat o privire in magazinele online si va prezentam in continuare cateva rochii elegante care ne-au atras atentia si pe care speram sa le indragiti si voi.

1. Nuantele de rosu si de visiniu sunt unele dintre cele mai potrivite pentru tinutele de toamna. De aceea, prima recomandare este Rochia bordo cu colier. Este realizata din voal, are o captuseala calitativa si un tiv cu dantela brodata, pentru un plus de eleganta. Comandand rochia, o sa va bucurati si de un colier auriu, care se potriveste perfect atat croielii, dar si culorii.

2. Pentru primele zile din toamna, Rochia bleumarin cu broderie bleu-roz este ideala. Fiind realizata dintr-o stofa subtire si elastica, o sa va tina de cald in diminetile racoroase si va fi perfecta si pentru dupa-amiezile calduroase. Manecile scurte au insertii de dantela, iar imprimeul floral este tot ceea ce va trebuie pentru a va inveseli de fiecare data cand il priviti.

3. Negrul nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unui sezon. Pentru toamna, va recomandam Rochia neagra cu voaluri suprapuse, potrivita unei petreceri sau unei reuniuni.

4. Rochia lejera din voal verde se potriveste atat pentru un eveniment in timpul zilei, dar si pentru unul de seara. Este captusita, iar manecile sunt accesorizate cu perle albe, la fel ca si nasturele de la spate.

5. Pentru un eveniment deosebit, va recomandam o rochie speciala: Rochia din voal mov cu print floral lila si sclipici. Are o croiala inedita si o culoare incantatoare. O sa va simtiti superbe imbracand-o.

Speram ca v-au placut recomandarile noastre de rochii elegante pentru inceptul de toamna si asteptam parerile voastre in legatura cu ele!

Sursa foto: trendland.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare