Pentru ea

#stil #rochii # rochii de ocazie #rochii de ocazie minione

Rochii de ocazie pentru siluete minione

Cele mai potrivite rochii de ocazie pentru siluetele minione sunt cele a caror croiala urmareste fidel linia corpului. Trucurile cromatice, o lungime pe masura purtatoarei si accentele chic sunt ingredientele cheie pe care rochiile de ocazie trebuie sa le detina pentru a avantaja o silueta miniona.

Chiar daca nu ai cele mai lungi picioare din lume, nu inseamna ca nu poti arata ca o zeita purtand rochii de ocazie sofisticate si elegante. De pilda, nu vei da gres niciodata cu o rochie de ocazie neagra, insa poti fi dezavantajata de un model cu imprimeuri. O singura culoare din cap pana in picioare este ideala pentru silueta ta miniona, intrucat confera iluzia unui trup mai zvelt si mai inalt.

Iata cateva modele de rochii de ocazie care fac minuni pentru o silueta scunda, miniona!

Rochia de ocazie midi

Rochia de ocazie midi, cu o lungime care sa nu depaseasca linia genunchilor, iti va pune intotdeauna in valoare silueta. In afara de faptul ca nu iti va stirbi din centimetrii picioarelor, va adauga si un efect de alungire a torsului. Evita sa porti rochii de ocazie lungi pana la jumatatea gambei, deoarece te fac sa pari mai scunda si mai plinuta.



Foto: onlineshopforclothes.com

Rochia de ocazie simpla

O rochie de ocazie cat mai simpla, bine mulata pe forme, iti va pune in valoare silueta fara doar si poate. Evita modelele supraincarcate cu material, voluminoase, care abunda in dantela, volane si maneci bufante.

In schimb, cauta modele de rochii de ocazie cu talie inalta, marcata undeva sub bust. Vei parea mai supla, mai inalta si mult mai sofisticata intr-un sens clasic, gratios si curat.



Foto: lulus.com

Rochia de ocazie evazata

O alta croiala ideala pentru siluetele minione este cea evazata, in special daca ne referim la rochii de ocazie. Fusta in acest stil atinge subtil soldul si se largeste progresiv catre genunchi, rochia are o ingustare slab evidentiata in zona taliei.



Foto:.divahair.ro

Accesoriile rochiilor de ocazie potrivite minionelor

La fel de importante precum croiala si culoarea rochiilor de ocazie pe care le porti sunt si accesoriile pe care le alegi. In primul rand, ai nevoie de pantofi cu toc cui si varf ascutit, clasici, care sa iti dea o lungime suplimentara picioarelor.

Bijuteriile voluminoase si opulente nu ti se potrivesc, de aceea este ideal sa optezi pentru cercei si coliere fine. Alege mereu genti-plic de mici dimensiuni, cat mai pretioase. Daca porti ciorapi cu rochiile de ocazie alese, ai grija ca ei sa fie in aceeasi nuanta cu pantofii, pentru un efect vizual de alungire a siluetei minione.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului