Pentru ea

#rochii #tunica #moda #stil #haine

Rochia-tunica, un must have al sezonului estival

Rochia- tunica continua sa fie una dintre cele mai trendy tinute in 2010. Tendintele de anul acesta vin cu o paleta extravaganta de culori, imprimeuri funky, materiale fluide si forme foarte feminine. Fiind o piesa vestimentara foarte versatila, rochia-tunica isi face simtita prezenta peste tot in sezonul estival, de la catwalk la street fashion.

Pe langa faptul ca sunt chic si ultra-feminine, rochiile-tunica sunt si multi-functionale, fiind potrivite pentru orice fel de ocazie. De asemenea, acestea pot fi purtate indiferent de varsta sau silueta, deoarece mascheaza cu usurinta punctele slabe. Ca atare, nu mai sta pe ganduri, arunca o privire la ultimele tendinte in ceea ce privesc tuncile si fii gata sa intampini aceasta vara cu eleganta si stil.www.shopbop.com

Daca vrei sa adaugi un pic de savoare garderobei tale, poti asorta o pereche de pantaloni simpli sau o fustita elegenta cu o tunica super-chic cu imprimeuri geometrice, tribale sau animal-print. Profita de acest trend funky si poarta tunici colorate, cu imprimeu, alaturi de o pereche de blugi skinny si balerini.

Pentru un look mai sexy, combina o tunica imprimata cu jambiere sau (cu) o pereche de colanti negri si o centura mai lata in talie. Daca vrei sa adopti un look urban mai casual, asorteaza o rochie-tunica brodata cu o pereche de pantaloni scurti din denim, jeansi albi sau pantaloni trei sferturi in culori deschise.www.forever21.com

In ceea ce priveste forma acestui item, posibilitatile sunt variate de la cele in forma de A, la cele mulate, stil baby-doll sau kimono. Daca vrei sa creezi un outfit mai sofisticat, iti poti indrepta atentia si spre tunicile cu maneci largi, vaporoase.

Rochia-tunica este potrivita pentru orice ocazie: petreceri, cocktail-uri, birou, iesire cu prietenii etc. Ca atare, nu te sfii sa te folosesti din plin de avantajele acestui articol vestimentar in sezonul estival. Tine cont insa, atunci cand porti rochia-tunica sa o accesorizezi cum trebuie. Un set de accesorii potrivite te pot ajuta sa faci trecerea usor de la o tinuta de zi la una de seara.

www.asos.com

Foto : www.forever21.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului