Pentru ea

#manichiura craciun #manichiura petrecere #manichiura

Reinventeaza manichiura rosie. 3 idei de sarbatoare

O femeie cu adevarat stilata stie ca manichiura reprezinta detaliul care face diferenta. De aceea, mai ales de sarbatori, manichiura trebuie sa fie impecabila. Si cum de Craciun rosul da tonul in decoratiuni, accesorii si nu numai, si manichiura rosie este mereu in mare voga in aceasta perioada. 

Manichiura jucausa 

... cu motive de sarbatoare, mereu este o idee buna atunci cand esti tanara si petreci sarbatorile cu prieteni apropiati. Incearca sa nu-ti incarci unghiile cu prea multe modele si culori, de preferat ar fi sa-ti faci doar inelarul cu model, mai ales daca vei merge si la petreceri mai "oficiale". 

Manichiura glam

Cu glitter auriu sau arhintiu, pe o unghie sau in loc de clasica manichiura french - acest detaliu este unul festiv, care cu siguranta te va face remarcata la petrecerile de Craciun si Anul Nou. Asa ca nu ezita, mai ales daca ai o forma a unghiei perfecta pentru acest tip de manichiura.

Manichiura ombre sau mata 

Cand optezi pentru un look sobru, sexy sau misterios aceasta manichiura este cea mai potrivita. Este fina si discreta, dar in acelasi timp sofisticata. Merita sa o incerci! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare