Pentru ea

#femeie eleganta #reguli #iubire #principii

Reguli de baza pentru a fi o femeie eleganta

 

Eleganta nu are varsta si nu consta doar in haine si marci, ci trebuie sa exceleze si in atitudine.

Pentru a fi o femeie sofisticata, trebuie sa tii cont de mai multe elemente si nu numai de haine si accesorii scumpe. Asa cum spunea celebra Coco Chanel, simplitatea este adevarata cheie.

Orice femeie poarta in esenta ei ceva care o deosebeste a de celelalte. Indiferent de varsta, apartenenta, nationalitate sau clasa sociala, o femeie isi demonstreaza eleganta in fiecare moment, cand este insotita, singura, cu straini sau cu prietenii.

Cele 5 principii fundamentale pe care orice femeie trebuie sa le practice pentru a atinge adevarata eleganta

Iubirea de sine

Pentru a arata bine la exterior, este necesar ca ceva bun sa se intample in interior, altfel nu ar fi decat un mod de a te preface si de a purta o masca. O femeie eleganta stie sa se iubeasca pe sine, este asumata si se accepta asa cum este. Ea nu isi lasa niciodata defectele sa-i stinga virtutile. Astfel, ii accepta si pe ceilalti si nu pune la indoiala sau critica aspectul sau viata altcuiva.

Stie ce se spuna si cum sa spuna

Prudenta este o virtute care ne permite sa fim apreciati in viata noastra de zi cu zi. O femeie eleganta stie sa-si foloseasca vocea in cel mai potrivit mod. Vorbeste cand vrea, dar stie, de asemenea, sa taca cand este necesar. Intotdeauna se gandeste la ce ii iese din gura si chiar si atunci cand trebuie sa se apere, stie sa o faca asa cum trebuie.

Este sigura pe ea, dar nu aroganta

E placut sa fii frumoasa si sa fii complimentata. Dar sa lasi asta sa ti se urce la cap este o idee periculoasa. O femeie eleganta stie cum sa primeasca toate complimente si ramane simpla si umila la locurile unde isi desfasoara activitatea, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Stie ca mai putin este, de fapt, mai mult

Si se aplica atat vestimentatiei, cat si personalitatii tale, in general. Stie sa creeze acel echilibru intre indraznet si elegant, isi cunoaște perfect calitatile si nu se teme sa le arate, ci se indeparteaza mereu de ceea ce o poate face sa para vulgara. Dar mai important decat toate este naturaletea, nu trebuie sa adaugi mai mult decat ceea ce ai deja, pentru a-i multumi pe altii.

Ai o parere pentru fiecare subiect

A fi frumoasa, bine imbracata si, de asemenea, placuta este o combinatie buna, dar daca adaugi si un interes pentru a cunoaste diverse subiecte, lucrurile stau mult mai bine. Indiferent de subiect, o femeie eleganta stie sa-si exprime parerea, nu spune "Nu-mi pasa," dar nici nu se preface ca spune ceva despre care nu are habar. Cel mai important este sa fii deschisa sa inveti lucruri noi.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului