Pentru ea

#haine #reduceri #outfituri #nissa #reduceri nissa

Reduceri soc la NISSA! Alege-ti outfiturile preferate, la preturi mai mici cu pana la 70%!

Rochiile diafane si romantice de la NISSA ti-au facut mereu cu ochiul, ori de cate ori ai trecut prin fata vitrinei magazinului sau ai scanat online ofertele acestuia, insa bugetul ti-a pus intotdeauna oprelisti in calea achizitionarii tinutelor ideale? NISSA iti face acum un cadou de nerefuzat si iti indeplineste visul de a avea un outfit high fashion, de calitate, la moda si foarte accesibil, "slabind" preturile cu pana la 70%!

NISSA este magazinul de haine si accesorii pentru femei moderne si elegante care nu face rabat de la calitate, eleganta si care pune intotdeauna respectul pentru clienti pe primul loc. Intrat de foarte mult timp in cercul high class al fashionului romanesc, NISSA se remarca prin outfituri de calitate, din materiale delicate, pretioase si de calitate, dar mai ales prin modele glamour. Pana pe 15 februarie, NISSA daruieste clientilor sai reduceri la cele mai moderne si cautate modele de haine si accesorii.

Rochii diafane si sexy pentru Valentine's Day

Ai dat iama in reduceri inca de la inceputul sezonului, iar acum, in apropierea Zilei Indragostitilor, ti-ai dat seama ca singura piesa care iti lipseste din garderoba este o rochie spectaculoasa cu care sa sucesti mintile barbatului tau? Daca vrei sa-ti surprinzi partenerul si sa-l impresionezi prin tinuta aleasa, nu mai sta pe ganduri: rochiile sexy, rosii, negre, diafane, pasionale sunt acum pe Nissa la reduceri de pana la 70%. Ai ocazia sa-ti updatezi garderoba cu rochii de lux, din materiale pretioase, la preturi foarte mici, indiferent ca le iei pentru Valentine's Day sau pentru alte evenimente fastuoase de peste an.

Tinute office la moda pentru un business de succes

Tinutele business iti dau mereu batai de cap si ti se pare ca nu ai niciodata suficiente costume, fuste, rochii sau camasi cu care sa-ti formezi outfituri zilnice de la birou? Incepe anul cu o noua garderoba de serviciu, intrucat magazinul NISSA iti daruieste reduceri spectaculoase la tot ce inseamna costume, accesorii de birou, pantaloni, camasi si alte piese vestimentare care te scot in anonimat la birou si iti potenteaza reusitele in afaceri.

Accesorii nepretuite

Genti office, clutchuri, palarii, esarfe, coliere si pantofi - universul accesoriilor femeii moderne, in pas cu moda, este acum, pe NISSA. Magazinul prezinta o oferta de accesorii fine, delicate, care revitalizeaza si scot din anonimat orice tinuta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare