Pentru ea

#stil #tendinte toamna iarna 2012 #pulover imprimeu grafic # pulovere toamna 2012 #pulovere 2012

Puloverul cu imprimeu grafic: 6 modele in voga

Excentric si capricios, puloverul cu imprimeu grafic se anunta a fi cea mai moderna piesa vestimentara a iernii 2012-2013. Intrucat modelele in voga presupun imprimeuri tipatoare cu flora, fauna sau modele grafice in nuante tari, puloverul de acest tip este mai degraba potrivit tinutelor de la sfarsit de saptamana.

Chiar daca par ludice la prima vedere, puloverele cu imprimeu grafic indraznet se adreseaza femeilor mature si pregatite sa iasa in evidenta. Jucause si optimiste, aceste piese vestimentare aduc un aer jovial zilelor mohorate si trezesc copilul din tine, atunci cand responsabilitatile te coplesesc. Iata cateva modele in voga pentru sezonul toamna-iarna 2012!

1. Puloverul cu animal print

Motivele animale sunt primele elemente definitorii pentru tendinta puloverului cu imprimeu grafic. De acesta data, nu este vorba despre animal printul clasic leopard sau reptilian, ci mai degraba despre desene supradimensionate cu personaje simpatice, precum vulpite, ursuleti sau pisicute.

2. Puloverul cu imprimeu vintage

Puloverele cu motive vintage, care sa aminteasca de garderoba bunicii, au revenit in voga, de vreme ce stilul retro s-a stabilit bine printre tendinte. Detaliile florale sau scrisul de mana sunt doua exemple graitoare, perfecte pentru a insoti un pulover impletit.

Foto: allwomenstalk.com

3. Puloverul cu imprimeu geometric

Geometria are un cuvant greu de spus in randul tendintelor din aceasta toamna, iar puloverele nu fac exceptie de la aceasta regula. Iata de ce un imprimeu geometric in nuante tari, cu multe dungi, linii si unghiuri drepte, ar fi o achizitie isteata la finalul acestui an.

4. Puloverul cu paiete

Desi nu sunt tocmai "digerabile" pe timp de zi, cateva paiete stralucitoare sunt permise toamna aceasta in cazul puloverelor cu imprimeu grafic. Motivul este simplu: detaliile care reflecta lumina si lucesc au revenit in tendinte si inlocuiesc broderia vintage din garderoba feminina.



Foto: allwomenstalk.com

5. Puloverul cu imprimeu etnic

Un alt motiv la moda este imprimeul etnic, devenit popular inca de la finele anului trecut. Puloverele de acest tip raman in tendinte!

6. Puloverul cu imprimeu inspirat din natura

Imprimeul inspirat din natura, care reuseste sa redea un colt peisagistic deosebit, a fost promovat intens de creatorii de moda in prezentarile pentru sezonul rece 2012-2013.



Foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare