Pulovere de primavara sub 100 de lei

Pentru ea

#primavara #haine ieftine #moda primavara #pulovere #pulovere primavara #pulovere ieftine

Pulovere de primavara sub 100 de lei

Tocmai ce s-a incheiat sezonul reducerilor si au inceput deja sa apara colectiile noi in magazine. Vestimentatia pentru aceasta primavara se axeaza pe lejeritate si confort. Noile piese de imbracaminte ofera celor care le poarta un aer chic, aparent neglijent.
 

Avand in vedere ca inca nu s-a topit zapada, poti purta in continuare ghetele de iarna si jeansii grosi. Insa puloverele groase si pufoase pe care le-ai gasit sub brad sunt deja prea calduroase pentru temperaturile in continua crestere. Afla ce fel de pulovere se poarta in aceasta primavara si de unde ti le poti achizitiona la preturi avantajoase.

1. Cardiganul subtire

Il poti purta peste un tricou, dar si peste o camasa mai eleganta. Se potriveste atat cu textura jeansilor, dar merge de minune si asortat la o fusta din stofa. Acest model este disponibil la HM in 4 culori si pretul sau este de 89,9 RON.

2. Puloverul scurt

Bluzele scurte se poarta inca de anul trecut, iar tendinta se mentine si in aceasta primavara. Nu iti face mari griji in privinta abdomenului cu imperfectiuni, caci se recomanda purtarea lui alaturi de pantaloni sau fuste cu talia inalta. Poti achizitiona acest pulover de la Pull&Bear in schimbul sumei de 99 RON.

3. Puloverul cu imprimeu floral

Texturile potrivite sezonului sunt mult mai fine, iar materialele se subtiaza pe zi ce trece. Foarte potrivite pentru acestea sunt imprimeurile delicate si feminine. Daca nu esti adepta animal print-ului, care se mentine in continuare pe podiumuri si in acest sezon, poti opta pentru un imprimeu floral, diafan.

Culorile pastel arata minunat in razele soarelui de primavara. Poti alege nuante de corai, lila, roz prafuit, verde ou-de-rata, dar nu este gresit nici daca ramai fidela ivoarului sau nuantelor de bej. Puloverul de mai jos este de la magazinul Bershka si costa 99 Ron.



Sursa foto: aliexpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare