Pentru ea

#obiecte vestimentare #stil feminin #haine #reduceri

Profita de reduceri: 3 piese vestimentare pe care merita sa ti le achizitionezi

Reducerile reprezinta una dintre cele mai aglomerate perioade pentru o pasionata de moda. Asadar, daca te pregatesti sa pleci in goana dupa reduceri prin marile magazine, te ajutam cu cateva propuneri. Iata 3 piese vestimentare in tendinte de care poti profita in aceasta perioada plina de promotii avantajoas:

1. Bluze

Oricate am avea, niciodata nu sunt indeajuns, asa ca bluzele sunt unul dintre cele mai populare si necesare obiecte vestimentare de care avem nevoie. La magazinul Bershka poti gasi in aceasta perioada numeroase topuri si bluze, de la elegante pana cele clasice sau sport la preturi foarte avantajoase.

O bluza alba de exemplu nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Aceasta emana eleganta si se potriveste in general la orice tip de tinuta. Daca alegi si un material fin, atunci ea poate fi asortata cu succes atat la o tinuta office, cat si una casual, cu jeansi.

Bluza din imagine o poti gasi la magazinul Bershka, la 49 de lei.

Bluzele largi, asimetrice, sunt si ele la mare cautare in acest sezon. Profita si tu de perioada reducerilor si achizitioneaza-ti o astfel de bluza la doar 29 de lei, tot de la magazinul Bershka.

Bluzele cu imprimeuri florale sofisticate sunt intotdeauna o piesa vestimentara ca dau o nota de eleganta oricarei tinute. Bluza din imagine o poti gasi acum la doar 29 de lei, la magazinul Bershka.

2. Blugi

Blugii sunt o piesa vestimentara care nu se demodeaza niciodata, asa ca nu ezita sa profiti de marile reduceri din acest sezon. La magazinul Bershka poti gasi numeroase modele de blugi la preturi foarte accesibile, ce pornesc de la 49 de lei.

3. Geci si jachete

Tot in aceasta perioada iti poti imbogati colectia de geci si jachete. Multe dintre aceste piese vestimentare sunt acum la preturi foarte avantajoase, unele reduse chiar cu pana la 50%. Iata cateva dintre modele de geci si jachete de toamna sau primavara, pe care le poti gasi la magazinul Stradivarius. Preturile acestora pornesc de la 79 de lei.

Sursa foto: genxfinance.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare