Pentru ea

#elie saab #rochii printesa #colectia elie saab #rochii elie saab

Printesa din povestile moderne imbraca rochiile Elie Saab

Rochiile de seara nu au fost niciodata atat de spectaculoase, de elegante si de stralucitoare precum cele din colectia haute couture 2014 a designerului libanez Elie Saab. Sofisticate, rafinate, aceste rochii sunt perfecte pentru printesa moderna, senzuala si delicata.

Feminitate

Sursa foto: becomegorgeous.com

Cenusareasa zilelor noastre probabil ca ar purta la balul dat in cinstea printului o astfel de rochie - fara umeri, din dantela si tul, combinatia ideala pentru a exprima feminitatea in cel mai pur mod. Lilaul, acel albastru indulcit cu putin rosu, este semnul puritatii si totodata al senzualitatii.

Sursa foto: amica.de

Iar Tiana, din "Printesa si broscoiul", ar lasa deoparte rochia ei verde pentru aceasta minune multicolora, o explozie florala extrem de delicata.

Sursa foto: longandluxe.com

Si ce-ar fi povestile fara stralucirea pretioasa a aurului. Iata cum o zita pare ca a atins delicat pamantul, transformand totul in jur in materie pretioasa precum regele Midas.

Sursa foto: liveinternet.ru

Iar culoarea pielii este, indiscutabil, una dintre cele mai feminine cu putinta. Pentru ca nimic nu exprima mai bine senzualitatea decat aceasta nuanta. Aplicatiile delicate, de paiete si perle, vin sa sublinieze talia si soldurile, adica partea care individualizeaza cu adevarat femeia.

Voluptate

Sursa foto: longandluxe.com

Senzualitatea a fost ridicata la cote maxime in aceasta colectie. Rosul ca focul poate aprinde dorinte si pasiuni nebanuite.

Sursa foto: longandluxe.com

Iar, negrul! Cat de seducator poate fi acest negru intens pe care stralucesc cristale si perle!

Indrazneala

Sursa foto: becomegorgeous.com

Indrazneala este completata in colectia Elie Saab de delicatete. Nimic nu este intr-atat de provocator incat sa para vulgar. Din contra, materialele sunt intr-un asa fel create incat sa creeze doar senzatia ca lasa mult la vedere.

Sursa foto: becomegorgeous.com

In schimb, nu fac altceva decat sa starneasca imaginatia, curiozitatea. Sa aprinda treptat simturile.

Si cum poti descrie mai frumos formele decat intrevazute prin umbra fina a tulului si a dantelei!

Mireasa in viziunea Elie Saab

Sursa foto: telegraph.co.uk

Iar ca orice colectie a unui designer care se respecta, n-a fost lasata la voia intamplarii nici rochia de mireasa. In viziunea Elie Saab, mireasa este o printesa, cu o rochie luxoasa, voluminoasa, pretioasa, care pare coborata dintre paginile unei carti de basme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului