Pentru ea

#pliseuri #pliseuri plasa #pliseuri imprimeuri #omprimeuri florale #casa Dior

Primavara aceasta se poarta pliseurile! Le recomanda Dior

Primavara aceasta e mai plina de culoare ca niciodata, iar casa de moda Dior a contribuit decisiv la acest trend jucaus. Energie, vitalitate, pasiune si delicatete. Toate acestea se regasesc in tinutele propuse de designerii francezi. Materialele plisate sunt un must-have al sezonului in viziunea Dior. Iar accesoriile sunt opulente, insa pline de eleganta si de finete, ideale pentru doamnele si domnisoarele pasionate de lux.

Imprimeuri florale



Imprimeurile florale nu pot lipsi nici din acest sezon din tinute, pentru ca sunt extrem de feminine. Casa de moda Dior le da anul acesta un plus de romantism cu totul si cu totul aparte. Materialele sunt subtiri, diafane, iar culorile merg de la cele pale, pana la cele in tonuri vibrante. Radiant orchid este nuanta sezonului, iar stilistii Dior nu se abat nici de la aceasta tendinta.

Imprimeuri cu mesaj



Dior propune pentru acest sezon imprimeuri cu mesaje motivationale. Nu conteaza ca sunt combinate cu o tinuta casual sau cu una eleganta. Mesajele sunt menite sa ne transpuna intr-o lume ludica, sa ne aduca bunadispozitie specifica primaverii.

Piese realizate din plasa



Bluzele sau topurile realizate in totalitate din plasa, transparente lasa sa se intrevada delicat formele, iar fusta cu pliseuri, petrecuta asimetric, vine sa completeze acest joc de-a v-ati ascunselea. Geanta cu imprimeu tip piele de sarpe da un plus de culoare intregii tinute.

Pliseuri pe diagonala



Pliseurile pe diagonala ofera pieselor impresia de asimetrii elaborat. Materialele sunt vaporoase, transparente, iar croiala este de-a dreptul curajoasa, cu acel decupaj in talie care lasa sa se vada soldul.

Linii nesfarsite



Liniile care incep si care nu stii unde se termina, dar si taieturile asimetrice transforma creatiile Dior in tinute perfecte pentru o femeie eleganta, dar in acelasi timp razboinica. E de vina poate si colierul precum liana incolacita in jurul gatului. Geanta incapatoare, cu maner scurt, ramane accesoriul preferat al celor care vor sa imbine utilul cu frumosul.

Sursa foto: dior.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare