Pentru ea

#moda #toamna #haine #palton #jacheta #pulover

Pregateste-ti garderoba de toamna de la Ama Fashion

Frigul si vantul puternic isi fac simtita prezenta din ce in ce mai mult, ceea ce ne face sa ne gandim foarte serios la haine din materiale calduroase. Puloverele tricotate, jachetele din stofa sau paltoanele din lana sunt piesele vestimentare ce vin „la pachet” odata cu venirea toamnei.

Esti in pana de idei? Nicio problema, Amafashion.ro iti pune la dispozitie cateva articole vestimentare care sa-ti incalzeasca trupul si sa-ti incante privirea in sezonul racoros.

Pulover gri cu decolteu barcuta

Daca esti o impatimita a modei, cu siguranta ai aflat ca in sezonul toamna-iarna se poarta culoarea gri. De la lenjeria intima, pana la lacul de unghii , designerii vestimentari si make-up artistii au pus un accent deosebit pe diverse tonuri de gri.

Tocmai de aceea, pentru a fi imbracata in ultimele tendinte, Amafashion.ro iti propune pentru aceasta toamna un pulover extrem de feminin, cu decolteu stil barcuta. Pentru a aduce o pata de culoare imaginii generale, accesorizeaza-te cu bijuterii in culori cat mai vii: albastru electric, rosu, galben. Puloverul poate fi purtat ca atare sau poate fi asortat la o camasa eleganta sau la o helanca. Pret: 70 lei

Pulover rosu cu nasturi

Primul pas pentru a face fata acestui anotimp cu vreme mohorata, este alegerea unui articol vestimentar intr-o nuanta care inspira caldura. Asadar, nimic mai potrivit decat un pulover rosu aprins, o nuanta de foc care inspira pasiune, amor.

Amafashion.ro iti propune un model elegant, potrivit pentru o tinuta office-casual. Cu decolteu in V si accesorizat cu 4 nasturi decorativi, puloverul din bumbac poate fi purtat simplu sau cu o camasa uni, de preferat intr-o nuanta neutra. Pret: 65 de lei


Jacheta gri cu carouri

Unul dintre elementele vestimentare imperative pentru sezonul rece este jacheta. Dar pentru ca nu orice haina este la moda, Amafashion.ro iti propune o jacheta cu carouri cu un model ultra modern. Aceasta jacheta gen gogosar, cu maneci bufante si nasturi de dimensiuni mari, este o piesa vestimentara care imbina modernismul cu utilitatea. Bufanta in zona de jos, jacheta te ajuta sa disimulezi coapsele mai pronuntate, in timp ce cordonul din talie iti subliniaza talia si evidentiaza feminitatea bustului. Pret: 179 lei

Trench princess

Daca esti stilul papusii Barbie, care adora sa se faca remarcata prin feminitate si delicatete, cu siguranta ti se potriveste acest trench roz. Cu o croiala deosebita, cu maneci clopot, trench-ul de la Amafashion.ro iti aduce o nota de finete atat datorita nuantei deosebit de suave, cat si a incretiturile si a marginilor usor rotunjite. Infrunta monotonia zilelor de toamna, cu acest trench, perfect pentru o tinuta de serviciu, cat si pentru o plimbare cu iubitul in parc. Pret: 297 lei

Palton gri cu cordon

Fara o haina potrivita, iarna se transforma intr-un anotimp detestabil. Insa, daca optezi pentru un palton calduros din lana, zilele ti se par extrem de frumoase. Bucura-te de farmecul anotimpului Craiesei Zapezii cu acest palton gri de la Amafashion.ro, modern si foarte elegant. Acest model este accesorizat cu doua randuri de nasturii decorativi si un cordon gros in talie. Pret: 280 lei

Castiga un voucher in valoare de 542 lei de la Ama Fashion !

Stil acasa.ro impreuna cu Amafashion.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher in valoare de 542 lei de la Ama Fashion!”. Acest voucher se poate folosi la achizitionarea de produse din colectia noua.

Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Amafashion.ro, sa-ti alegi tinuta preferata din noua colectie si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!


Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Detalii despre intrarea in posesia premiului

Castigatorul ales va primi un cod de voucher care se poate folosi la comandarea produselor de pe site-ul Ama Fashion. Daca valoarea produselor alese de castigator este sub valoarea voucherului, nu se vor da bani inapoi. Daca valoarea comenzii depaseste valoarea voucherului se va achita diferenta de catre cumparator.

Atentie! Voucherul se poate folosi doar o singura data pe adresa de e-mail pe care clientul isi face contul pe Ama Fashion.

Concursul se desfasoara in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de luni 16 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare