Pentru ea

#stil feminin #stil vestimentar #stil

Piese vestimentare pe care le poti purta la birou in aceasta vara

Nu putem nega faptul ca vara este sezonul combinatiilor vestimentare nenumarate. Un infinit de imprimeuri si culori iti stau la dispozitie pentru a-ti completa garderoba. Chiar si atunci cand vorbim de hainele pentru birou lucrurile sunt mult mai simple decat in restul anului, deoarece poti purta cu lejeritate fuste, rochii, camasi sau chiar pantaloni. Dupa o lunga perioada in care munca de acasa a fost o normalitate si nu ai mai fost nevoita sa iti faci griji pentru tinuta de birou, relaxarea isi face simtita prezenta odata cu intoarcerea la birou pentru marea majoritate. Iar acest lucru necesita haine office noi, in care sa te simti cat mai confortabil si in acelasi timp increzatoare. Materialele subtiri, croiurile lejere si culorilor vii sunt vedetele acestei veri.

Iti prezentam in continuare cateva variante de piese vestimentare pe care le poti purta in aceasta vara la birou:

Fuste

Fustele, mai ales cele in culori vii si croiala lejera sunt cu siguranta unele dintre cele mai cautate piese vestimentare office ale acestui sezon. Iti recomandam un model roz cu pliuri, ce poate fi asortat cu o camasa alba, simpla. Aspectul general este extrem de feminin, transmitand si o doza subtila de eleganta. De asemenea poti opta si pentru un model cu lungime pana la genunchi, daca jobul iti solicita astfel. Printurile colorate in zig zag ofera un farmec aparte tinutei. Daca te-au convins si pe tine aceste modele trebuie sa stii ca le gasesti disponibile in categoria fuste dama de la Trendland, magazinul online cu haine minunate, destinate femeilor ce isi doresc eleganta si calitate.

Rochii office

Cand vorbim de rochii office de vara ne ducem cu gandul la modele de lungime midi, vaporoase sau cu o croiala dreapta si imprimeuri deosebite, exact ca cele de mai. Asadar, ce-ai spune sa dai viata zilelor la birou si sa aduci veselia cu tine purtand o rochie cu buline multicolore? In plus, croiala lejera se preteaza oricarui tip de silueta. Daca vrei insa un model ce contureaza perfect liniile corpului, rochiile cu croiala dreapta, precum cea de mai jos sunt exact ce ai nevoie. Alege un model cu print abstract care sa te scoata din anonimat.

Bluzele casual

Nu poti pierde din vedere bluzele casual de vara pentru garderoba ta de birou. Sunt extrem de versatile, putand fi purtate atat cu pantaloni, cat si cu fuste. Poti merge pe un model uni sau multicolor, in functie de gusturile personale si starea de spirit. Spre exemplu bluza uni verde smarald impresioneaza prin simplitate si liniile fine. Pe de alta parte, bluza cu forme geometrice multicolore si fundite se preteaza zilelor cand vrei sa debordezi de expresivitate.

Compleuri

Poti opta si pentru o tinuta completa de birou alegand compleurile formate din bluza si pantaloni. Sunt extrem de lejere si practice, putand fi purtate atat cu pantofi cu toc, sau balerini atunci cand vrei sa te bucuri de comoditate.

Poti comanda toate aceste piese vestimentare si o multime de alte modele interesante din magazinul online TREND LAND. Ai posibilitate de a alege dintr-o multime de haine de dama, cu imprimeuri deosebite si materiale de calitate, la preturi realiste.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare