Pentru ea

#stil feminin #haine toamna #burgundy #imbracaminte toamna

Piese burgundy superbe pentru toamna 2012

Toamna 2012 are cateva tendinte stricte si majoritare, pe care ar fi ideal sa le respecti cu sfintenie, in numele frumusetii tale. Una dintre acestea sunt superbele piese burgundy, acel rosu-purpuriu fascinant, nuanta-vedeta a sezonului rece 2012-2013.

Daca iti place sa fii mereu in pas cu moda, nu ignora popularitatea de care se bucura toate piesele burgundy care iti pot completa garderoba. De la jachetele din piele luxuriante, pana la puloverele confortabile si camasile cu nasturi pentru birou, optiunile pentru adaptarea burgundy-ului la tinutele tale sunt nenumarate. Inspira-te din urmatoarele exemple in tendinte pentru toamna 2012!


1. Rochia cu maneci 3/4 burgundy


Pentru evenimentele formale, poti da o sansa rochiei cu maneci 3/4 burgundy. Nuanta este suficient de sofisticata pentru ocazia speciala, asadar alege un model simplu, pus in valoare de dantela sau plasa aplicate in zona gatului.



Foto: refinery29.com


2. Puloverul burgundy


Chiar daca este o culoare regala, burgundy-ul poate fi introdus cu usurinta si in tinutele tale casual sau in cele pentru birou. Alege un model fin din lana sau casmir, cu croiala clasica, astfel incat sa il poti adapta unui numar cat mai mare de ansambluri vestimentare.



Foto: refinery29.com


3. Jacheta din piele burgundy


Vrei o noua jacheta de piele care sa te insoteasca in multe sezoane de tranzitie in viitor? Alege una burgundy, cu fermoar lateral si capse, pentru a fi 100% aliniata tendintelor promovate de creatorii de moda in toamna 2012.



Foto: refinery29.com


4. Bluza din dantela burgundy


Iubitoarele de moda au de bifat un element-cheie in garderoba lor de toamna anul acesta: bluza din dantela, material pretios si elegant, care a intrat in atentia designerilor inca de sezonul trecut. Intr-o superba nuanta burgundy, dantela nu poate decat sa iti scoata in evidenta trasaturile la superlativ.


Foto: refinery29.com


5. Fusta maxi burgundy


Cat inca iti permit temperaturile de afara, da o sansa fustei maxi, ideala pentru zilele de toamna in care vrei sa te simti feminina in deplin confort.



Foto: refinery29.com


6. Camasa eleganta burgundy


Pentru birou si intalniri de afaceri importante, ai nevoie de o camasa eleganta burgundy, piesa 100% in voga sezonul acesta!



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare