Pentru ea

#costume office halloween #halloween la birou #costume halloween #costume

Petrecere de Halloween la munca? Idei de costume din care sa te inspiri

Daca urmeaza sa iti petreci Halloween-ul la munca, atunci poti sa iti culegi inspiratia pentru costumul cu care iti vei impresiona colegii. Cu siguranta ca fiecare isi doreste sa iasa in evidenta, iar tu nu vei fi mai prejos. Iata cateva variante din care poti sa aduni idei de costume speciale:

1. Rosie the Riveter

Sursa foto: history.com

Pentru a avea un costum inspirat din Rosie The Riveter, poti sa iti pui o bandana rosie, neaparat legata conform personajului si sa te imbraci intr-o salopeta albastra sau o camasa albastra cu manecile indoite. Vei avea succes si vei fi remarcata in mod automat pentru alegerea ta.

2. Audrey Hepburn

Sursa foto: stern.de

Aceasta doamna ce reprezinta eleganta, poate sa fie o varianta frumoasa de urmat. Costumul pe care il imbraci trebuie sa aiba vestita rochie neagra si machiajul clasic, alaturi de accesorii precum perlele sau manusile negre din catifea, care aduc un plus de feminitate intregii aparitii.

3. Olive Oyl

Sursa foto: meetsobsession.com

Pentru a reusi sa aduci aceasta imagine in prim plan tot ce iti trebuie este coafura speciala a lui Olive. Eventual poti pune o peruca atunci cand parul tau este alata culoare. Apoi poti folosi din propriul dulap un pulover rosu clasic si o fusta neagra asa cum poarta Olive. Atitudinea te poate ajuta in plus sa indeplinesti rolul celei pe care Popeye o adora.

4. Clark Kent

Sursa foto: partycity.com

Poti aduce personajul Superman foarte usor prin costumul simplu pe care il ai la munca in mod obisnuit, sub care pui un tricou cu emblema Superman. Lasand camasa deschisa cat sa fie vizibila emblema, poti sa interpretezi frumos si usor un personaj celebru. Toti cei care vor remarca micile detalii vor fi placut suprinsi de ideea ta.

5. Vampir

Sursa foto: paranormal.lovetoknow.com

Vampirul este o varianta simplu de pus in scena. Ai nevoie de o pelerina, de un suc rosu de rosii sau de vopsea de fata rosie si de niste dinti falsi specifici pentru acest personaj. Desi este un personaj realizat des de catre multi oameni, totusi vei fi special prin aparitia care induce teama. Daca esti femeie poti sa iti pui si o peruca cu par foarte lung si negru, care sa iti scoata in evidenta frumusetea.

6. Waldo

Sursa foto: nicolasbooks.com

Vestitul personaj Waldo are o imagine ce este imediat recunoscuta. Tricoul sau cu dungi albe si rosii iese in evidenta, iar elementele de tipul caciulii, ochelarilor mari si pantalonilor albastri, completeaza frumos aspectul sau. Colegii tai vor fi invidiosi pentru ca nu s-au gandit inainte la aceasta varianta de costum.

7. Dorothy

Sursa foto: walmartimages.com

Oricine o iubeste pe Dorothy isi doreste sa poata sa se imbrace precum ea in ziua de Halloween. Este o aparitie simpatica, draguta, care atrage privirile in mod frumos. Ceea ce iti trebuie este un cosulet, codite impletite si un sarafan cu albastru si alb, care sa aiba volanase si sa fie extrem de feminin. Ciorapii scurti alaturi de pantofi sunt si ei nelipsiti din intregirea imaginii lui Dorothy. O sa te faci remarcata instantaneu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare