Pentru ea

# rochii elegante # rochie de carne

Pentru o tinuta eleganta si deosebita, iti recomandam aceste cinci rochii speciale!

Eleganta este un concept diferit pentru fiecare doamna si domnisoara. Pentru unele persoane, eleganta inseamna o fusta deosebita, o bluza delicata si o pereche de pantofi cu toc. Pentru alte persoane, eleganta nu poate fi privita in alt mod decat ca o rochie deosebita, eventual lunga, accesorizata cu bijuterii pretioase, o coafura atent aleasa, un machiaj care sa evidentieze trasaturile si o pereche de pantofi speciala.

Insa, trebuie sa recunoastem ca in general, cand ne gandim la eleganta, mai ales cand vine vorba despre evenimente, fie ele de zi sau de seara, in gand ne apar rochiile. Sunt cele mai potrivite, indiferent cum alegi sa le asortezi si accesorizezi. Iar in continuare o iti prezentam cinci rochii elegante de la InPuff, pe care speram sa le gasesti atractive.

Daca iti doresti o rochie speciala, intr-o culoare deosebita, care sa te ajute sa impresionezi, Rochia MBG mov pruna de ocazie midi conica din stofa cu tul brodat si aplicatii florale este exact ceea ce iti trebuie. In primul rand, este o rochie fabricata in Romania, asa ca vei putea sustine economia locala si vei avea garantia calitatii. Croiul acesteia este conic, prezinta un decolteu tip inima senzual, acoperit de tulle brodat si aplicatii florale. Rochia se inchide cu fermoar la spate si tot la spate prezinta si o fanta pentru un plus de eleganta si de asemenea pentru a crea un look indraznet.

Tot din categoria rochiilor conice, iti prezentam si Rochia MBG de ocazie midi conica din tul brodat cu decolteu tip inima si maneca trei sferturi. Aceasta se potriveste perfect si unei nase de exemplu, pentru ca are eleganta specifica unui astfel de rochii si un aspect modern, pe care toti invitatii il vor aprecia. Are o lungime medie, maneci trei sferturi, se inchide la spate cu fermoar si prezinta o dublura crem. Talia rochiei este accesorizata cu un cordon nedetasabil si cu o catarama cu strasuri. Iar manecile sunt deosebite, decorate cu dantela.

Rochia de seara bleumarin midi din tul cu paiete aplicate decolteu rotund si maneca trei sferturi te va ajuta sa ai aparitia pe care ti-o doresti, indiferent de evenimentul de seara la care vei participa. Se remarca in primul rand prin partea de jos, realizata din volane suprapuse din tulle, care ii confera un aspect elegant si modern. Tot din tulle sunt realizate si bustul si manecile si mai sunt decorate si cu accesorii sclipitoare aplicate. Bustul este buretat, pentru a modela frumos partea superioara a corpului, iar decolteul este unul discret, elegant.

Daca iti doresti o rochie in care sa stralucesti, la propriu, iti recomandam Rochia Atmosphere aurie de seara midi conica din catifea si dantela cu spatele gol. Este senzationala si cu siguranta vei atrage toate privirile asupra ta in momentul in care o vei purta. Insa, intr-un mod pozitiv, pentru ca toata lumea te va complimenta pentru alegerea facuta. Se remarca datorita culorii, dar si materialelor deosebite din care este fabricata: partea de jos este din catifea, iar partea de sus din dantela delicata.

Iar ultima recomandare din aceasta lista este Rochia Atmosphere neagra de seara lunga tip sirena din catifea cu broderie argintie la spate si maneca trei sferturi. Este o rochie perfecta pentru o gala si pentru orice eveniment organizat intr-o locatie exclusivista. Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie frumusetea si eleganta acestei rochii, care impresioneaza prin simplitate si mister.

Suntem curiosi sa aflam care au fost rochiile care ti-au placut cel mai mult din aceasta serie de recomandari!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare