Pentru ea

#par frumos # par sanatos #ingrijire par

Parul sanatos este un par frumos

Sanatatea parului depinde atat de produsele de ingrijire pe care le folosesti, cat si de cele de styling.

Daca iesi uimita de rezultatele de la stilist, sa stii ca poti sa le ai (aproape) pe aceleasi si acasa, cu ajutorul ustensilelor de calitate superioara. Iar daca esti stilist si cauti uscator de par nou, ai ajuns in locul in care trebuie.

In articolul de azi vrem sa iti prezentam cateva modele de uscatoare de par care sa nu distruga podoaba capilara si sa dea rezultate de exceptie la fiecare uscare si coafare.

Uscatoare de par care nu te vor dezamagi

Piata uscatoarelor de par este una larga, insa important este sa investesti in unul care are o durata de viata mai lunga - undeva la 2500 de ore - pentru ca, odata ce te obisnuiesti cu el, trecerea rapida la altul poate fi uneori dificila, iar adaptarea putin mai grea. De aceea este important sa alegi modele care stii ca au durabilitate si nu se vor strica dupa doar cateva utilizari.

Uscator de par Babyliss Pro Black Star

Acest uscator de par este printre cele mai accesibile la pret, daca doresti sa il folosesti in confortul casei; sau esti la inceputul carierei de stilist si nu ai neaparat un buget foarte mare de investit in produse ultra profesionale.

Are si doua duze de concentrare a aerului si un filtru detasabil in spate, pentru o curatare mai usoara.

Uscator De Par Parlux SuperTurbo

Este un uscator intermediar din punct de vedere al bugetului. Acesta va conferi volum coafurii si are functie de ionizare, pentru a mentine parul sanatos; si functie de aer rece, care va conferi stabilitate coafurii.

Firul acestui uscator este de 3 metri, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme ca nu ai o priza fix langa oglinda. Functia sa de silentios iti va permite sa porti o conversatie cu clienta sau sa asculti muzica preferata.

Uscator De Par Parlux Alyon

Parlux Alyon este uscatorul high-end atunci cand vine vorba de buget. Aerul pe care acesta il emana ionizeaza parul si ii ofera o stralucire si sanatate de neegalat. Cele patru trepte de temperatura iti vor permite sa o reglezi in functie de tipul firului de par, pentru a-i asigura confortul si frumusetea.

Accesorii pentru uscatoarele de par

Desigur ca uscatorul de par face mare parte din treaba, insa uneori are nevoie si de un extra-ajutor, iar acesta este dat de accesorii.

Difuzorul pentru volum este dintr-un material nedeformabil, cu capac din sticla armata si un dispozitiv de agatare din cauciuc, pentru a-l avea mereu la indemana, in caz de nevoie.

Duzele te vor ajuta mai ales cand vrei sa pozitionezi aerul pe o anumita bucata de par si mai ales la coafarea cu peria.

Cum utilizezi corect uscatorul de par

Chiar si uscatorul de par profesional are instructiuni de folosire: inainte de a-l folosi aplica pe par produse de ingrijire - cum ar fi spuma sau masca de par. Al doilea pas este uscarea parului cu uscatorul la o distanta de 10-15 centimetri de firul de par, cu sau fara duza sau difuzor. Astfel poti fi sigura ca nu se va arde parul.

Imparte parul in suvite si usuca-le, pe rand, de la radacina inspre varfuri. Acest procedeu este folosit deoarece cuticulele se intind si ofera stralucirea pe care parul o merita.

Asadar, fie ca lucrezi in domeniu sau esti pasionata de hairstyling, alege sa rasfeti parul cu un uscator de calitate si ofera-i stralucirea la care viseaza oricare femeie!

Pe Xpertbeauty.ro gasesti atat uscatoare de par profesionale, cat si accesoriile necesare acestora pentru rezultate de exceptie, acasa sau la salon.

Credite foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului