Pentru ea

#pantof #pantofi #petrecere #party #toc #incaltaminte

Pantofii ideali pentru o petrecere "fierbinte"

Pantofii de petrecere trebuie sa existe in garderoba fiecarei femei , indiferent ca este o fana inraita a “vietii de noapte” , fie ca este o persoana linistita care merge la party-uri doar ocazional.

Si pentru ca nu poti merge intr-un club intr-o pereche de pantofi oarecare, trebuie sa “studiezi” piata si sa vezi care este ultimul trend. Asadar, iata ce ne propun designerii straini pentru acest sezon.

Guess - Addee Heel, 105 $

Vei fii frumoasa serii incaltata cu acesti pantofi din satin rosu. Cu toc cui de 10 centimetri, acesti pantofi te vor scoate in evidenta in mod sigur. Ii poti asorta atat la jeansi skinny , cat si la o fusta scurta . De asemenea, pantofii de la Guess se potrivesc de minune cu o geanta XXL.

 

Catilyn Sling – BBCGirls, 113 $

Daca esti o femeie curajoasa, iar distractia este prioritatea ta numarul unu, atunci acesti pantofi sunt perfecti pentru tine. Tocul stiletto, platforma cu bordura aurie si pielea de sarpe multicolora fac ca acesti pantofi sa fie ideali pentru o noapte “salbatica”.

 

Carve Heels – White Snake de la Charles David, 340 $

Iti este teama sa incerci culori vii in ceea ce priveste vestimentatia? Atunci ramai in tonuri mai calde, dar sexy. Pantofii de la Charles David te vor face sa te simti ca o printesa a ghetii... dar pe ringul de dans.

 

Bracelet Heel de la Charles David, 215 $

Argintiul, auriul si culorile metalizate, in general, sunt la mare cautare in materie de pantofi. Accesorizeaza-te cu o pereche de pantofi de la Charles David, iar tinuta ta va fi una de nota 10 daca iti vei lua o pereche de jeansi skinny, un tricoul alb si o geanta mare.

 

983906 Heel de la Christian Lacroix, 380 $

Acesti pantofi ne aduc aminte de personajul Carrie, jucat de Sarah Jessica Parker din filmul „Sex and the City”. Din satin, cu varful ascutit si un imprimeu foarte dragut, acesti pantofi se potrivesc de minune cu o tinuta de culoare neagra, lipsita de foarte multe accesorii si haine metalizate.

 

Hayden – Blue de la Report, 140 $

Un nou design “salbatic” si savuros de la Report. Datorita curelelor care urca spre glezna, acesti pantofi sunt indicati in special femeilor care au picioarele lungi.

 

Vivacious Heel de la Betseyville, 95 $

Daca esti invitata la un eveniment “funky” si iti este permis sa adopti o tinuta pe masura, incalta aceste sandale si asorteaza-le la o rochie vaporoasa din matase. Acestea se potrivesc de minune cu o geanta plic, argintie.

 

Dominic Heel, de la L.A.M.B, 320 $

Acesti pantofi moderni sunt creeati de cunoscuta cantareata Gwen Stefani. Originali si foartechic, pantofii de la L.A.M.B vor face ca seara ta sa fie una de neuitat. Trebuie sa ai grija la ce ii asortezi, deoarece dungile sunt destul de pretentioase, asa ca tinuta trebuie sa fie lipsita de imprimeuri, buline ori dungi.

 

Vanetta Sandal de la Betseyville, 95 $

Platforma de lemn, baretele de catifea, tintele metalice, ciresele colorate si pietrele de pe breteaua principala, fac aceste sandale sa fie... diferite si originale. Ele pot fi purtate atat cu o rochie vaporoasa din matase, cat si cu jeansi skinny.

 

Gillie Heel de la L.A.M.B, 295 $

Stilate si sofisticate aceste sandale poti fi incaltate atat la o petrecere intr-un club, cat si la un eveniment important. Din piele lacuita, cu tocuri foarte inalte si detaliile metalice ce unesc cele trei barete, sandalele de la L.A.M.B sunt usor de asortat si foarte extravagante.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare