Pentru ea

#designeri #de exceptie #femei #picioare #incaltaminte #pantofi

Pantofi de exceptie pentru o femeie exceptionala!

Simbol al elegantei si al feminitatii, pantofii dezvaluie din farmecul acestui sezon... dezgolirea picioarelor. Acestia urmeaza tendintele pas cu pas, flirteaza atat cu stilul elegant cat si cu cel casual, se imbraca in piele sau in satin si isi dezvaluie tocurile inalte si ascutite.

 

Tocmai de aceea acum este momentul in care trebuie sa iti concentrezi toata atentia pentru a stii care sunt cele mai moderne modele. Pantofii pot fi de mai multe modele: plini sau decupati, cu varf ascutit, patrat sau rotund, cu toc inalt sau mic, cu talpa plata sau cu platforma, dar intotdeauna „imbraca” piciorul feminin intr-un mod senzational.

Pantofii sunt un fel de cutie de bijuterii pentru a sublinia mai bine piciorul unei femei de exceptie. Astfel, iata cateva perechi de pantofi de exceptie... pentru femei de exceptie!

Pantofi „Fluture”

Finetea fluturelui este exprimata prin acesti pantofi care dezgolesc piciorul intr-un mod distinct. Tocmai asimetria modelului pune in evidenta feminitatea si eleganta piciorului. Lantisorul care atarna delicat pe glezna si care se termina cu un fluture gata sa zboare ofera un plus de gratie. Marca: „Ungaro”.

 

Pantofi „Jocul damelor”

Acesti pantofi bicolori, care strang glezna intr-un mod foarte feminin cu o curelusa fina pun in evidenta un picior nu foarte lung, datorita tocurile foarte inalte. Din piele alba si neagra, acest model este inspirat din moda anilor ’70. Marca: „Chanel”.

 

 

Pantofi „Pasiune”

Nu poti vorbi de glamour si farmecul de la Hollywood fara sa amintim de pantofii rosii din satin cu toc inalt. Un model extrem de sic, foarte feminin cu care te vei face remarcata imediat ce iti vei face aparitia intr-un anumit loc. Marca: „Cosmo”.

 

 

Pantofi „ Pink lady ”

Cu siguranta stii ca rozul si-a facut aparitia din nou in acest sezon. Intra din nou incetul cu incetul in garderoba noastra, iar femeile nu ezita sa-l poarta macar in mici pete de culoare la tinuta pe care o adopta. Acesti pantofi fuschia accesorizati cu strasuri in partea din fata fac privirile celor din jur sa se piarda in mirajul culorii. Poti opta pentru o astfel de pereche de pantofi pentru a-ti dinamiza tinuta, mai ales daca este... prea cuminte. Marca: „Dior”.

 

Pantofi „Negru absolut”


Atentie, acesti pantofi sunt chiar de exceptie. Efectul oglinda este absolut miraculos datorita pielii lacuite si a tocurilor extrem de inalte. Daca vrei sa adopti o atitudine mult prea sexy spre „vampa” atunci acesta este modelul de care ai nevoie. Marca: „Lanvin”.

 

 

Pantofi „Star”

Vei atrage toate privirile chiar si pe covorul rosu de la Hollywood (unde tinutele cu clasa sunt perfect alese) daca te-ai decis sa porti acesti pantofi din piton verde –gri. Reprezinta incaltamintea ideala pentru acelea care adora tocurile inalte si subtiri. Lumina, indiferent ca este solara sau de la lampi, se va reflecta superb in acesti pantofi. Marca: „Gucci”.

 

 

Pantofi „ Monograma ”

Celebra monograma multicolora „Louis Vuitton” impodobesc acesti pantofi cu accente estivale. Cu varful decupat si cu marginile aurii ofera piciorului eleganta de care are nevoie. Tocul este inalt, de 9 cm. Poate fi purtat cu un pantalon alb si cu o geaca tip „capelina” asemeni tinutei casual a lui Jackie Kennedy . Marca: „Louis Vuitton”.

 

 

Pantofi „Precios”

Pitonul reprezinta simbolul de baza in noua colectie Gucci. Acesti pantofi din piton auriu nu sunt facut pentru a trece neobservati. Detaliu extrem de sic: decolorarea inspirata a unei parti din toc. Atentie insa: trebuie sa aveti grija unde ii purtati pentru ca fac parte dintr-o tinuta mai pretentioasa. Marca: „Gucci”.

 

 

Pantofi „Sauvage”

Imprimeul leoprad ai acestor pantofi pot fi adoptati de femeile care vor sa iasa din rutina obisnuita a tinutei clasice. Tocul destul de mic ii fac sa fie usor de purtati la mai multe ocazii, inclusiv la serviciu, cu o fusta dreapta, insa evita sa ii porti cu o tinuta cu acelasi imprimeu. Marca: „Paule Ka”.

 

 

Pantofi „Silver grey”

Acesti magnifici pantofi gri-cosmonaut fac senzatie! Funda micuta aplicata in partea din fata ofera un plus de feminitate si eleganta pantofilor, iar tocul de 10 cm are rolul de a alungi silueta. Sunt accesoriul perfect pentru o seara de exceptie! Marca: „Sergio Rossi”.

 

 

Pantofi „Girly”

Vrei sa dai o pata de culoare tinutei? Rozul in combinatie cu gri, ce iti transmite? Acesti pantofi sunt absolut adorabili si se potrivesc perfect cu o tinuta usor clasica. De asemenea, merg perfect cu o pereche de jeans tip tigareta si un tricou simplu alb. Marca: „Andre”.

 

 

Pantofi „Haute couture”

Un concentrat de lux si de feminitate. Opteaza pentru o astfel de pereche de pantofi mai ales daca ai picioare frumos bronzate. Ii poti asocia perfect cu o rochie de seara simpla, pentru ca te vor face sa stralucesti. Marca: „Chanel”.

 

 

Pantofi „Pur gold”

Acesti escarpini aurii, irizati, sunt foarte feminini datorita modelului decupat care lasa la vedere o mai mare parte din picior. Ii puteti asorta la orice fel de tinuta, indiferent ca este seara sau zi. Marca: „La Redoute”.

 

 

 

Pantofi „Tabac”

Senzationali acesti pantofi in nuanta tutunului, datorita platformei foarte moda in acest sezon si care asigura un confort in plus. Funda mare roz pastel le ofera un plus de feminitate ceea ce ii face mai usor de asortat la o tinuta in aceasta nuanta placuta si extrem de cautata in acest sezon. Marca: „Manoles”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare