Pentru ea

#imprimeu floral #pantaloni imprimeu #pantaloni

Pantalonii cu imprimeu floral: 2 tinute inspirate

Pantalonii cu imprimeu floral sunt extrem de populari primavara aceasta, iar cum orice noutate din garderoba ta are nevoie de o adaptare corecta, 2 tinute inspirate iti acest sens iti pot fi de mare ajutor. Chiar daca ai putea crede ca impactul vizual este prea puternic pentru firile mai discrete, vei vedea ca integrarea acestei tendinte inedite in stilul tau personal se poate face cu rafinament, alaturi de alte elemente potrivite.

Feminini si incarcati de optimism, pantalonii cu imprimeu floral iti vor aduce frumusetea pe trup, la modul propriu. Impreuna cu bluze, camasi si accesorii inspirate, te poti bucura de prezenta lor in tinutele zilnice fara sa iti fie teama ca epatezi. Iata cum poti realiza acest lucru:

1 Tinuta pentru birou

Asorteaza pantalonii cu imprimeu floral intr-o tinuta perfecta pentru birou, optand pentru o camasa clasica verde (sau in nuanta dominanta a paletei cromatice care alcatuieste printul pantalonilor), pantofi Oxford cu sireturi si varf ascutit (preferabil crem) si un pulover negru, necesar in zilele inca racoroase de primavara.

Ca accesoriu, opteaza pentru o pereche de ochelari de soare cu lentila rotunda (foarte populari in sezonul cald de anul acesta), in nuante neutre sau, de ce nu, asortati culorii camasii. Geanta de mana va fi, in mod recomandat, intr-o nuanta neutra sau neagra, pentru a echilibra impactul vizual puternic al imprimeului floral.




Foto: refinery29.com

2 Tinuta eleganta

Pantalonii cu design primavaratic se pot purta si la ocazii speciale . Tinuta eleganta cu acelasi model are nevoie de un top elegant crem deschis, un sacou clasic negru si sandale cu toc patrat si calcaiul decupat (un must have anul acesta).

Intrucat piesele principale ale tinutei sunt destul de sobre, o geanta-plic fuchsia va fi pata de culoare care sa insoteasca motivul vesel al pantalonilor. In acest fel, echilibrezi cu succes tinuta si te poti rezuma, la capitolul bijuterii, la un colier vintage auriu, pentru accentul pretios necesar unei aparitii speciale in cadrul serii.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare