Pentru ea

#moda #stil feminin #pantaloni #pantaloni in tendinte #tendinte pantaloni #pantaloni dama

Pantaloni in tendinte la preturi accesibile

Odata cu sosirea sezonului rece, una dintre piesele vestimentare preferate de majoritatea femeilor sunt pantalonii. Modelele pe care le propun designerii se schimba insa de la an la an. Asadar, daca vrei sa iti reinnoiesti garderoba cu cateva perechi de pantaloni, iata care sunt cele mai noi tendinte si ce preturi au acestia:

1. Pantalonii clasici

Daca lucrezi intr-un mediu business, nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru tinutele tale. Cu putina rabdare si imaginatie iti poti crea niste outfituri office uimitoare. Niste pantaloni clasici, eleganti si uimitori la un pret accesibil ii poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 89,90 lei.

2. Pantalonii pastel

Chiar daca este iarna, pastelurile raman in tendinte. Asadar o pereche de pantaloni in culori calde, precum roz pal, asortati cu un pulover gros din lana te vor ajuta sa iti creezi o tinuta casula uimitore. O pereche de pantaloni pastel la un pret accesibil o poti gasi tot la magazinul H&M la pretul de 89,90 lei.

3. Pantalonii din piele

Pantalonii si fustele din piele sunt un must-have in aceasta iarna. O pereche de pantaloni din piele la un pret avantajos o poti gasi la H&M, la doar 99 de lei. Acestia sunt ideali pentru orice tip de tinuta, atat casual, cat si eleganta, daca ii asociezi cu o pereche de pantofi cu toc inalt.

4. Pantalonii cu paiete

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca nici pantalonii mai glamour, perfecti pentru o iesire in club cu prietenii. La magazinul Stradivarius poti gasi o pereche de pantaloni negri cu paiete foarte sic la pretul de 99 de lei.

5. Pantalonii africani

Iarna aceasta poti sparge monotonia tinutelor in culori neutre cu o pereche de pantaloni africani cu imprimeuri spectaculoase. O pereche la un pret avantajos o poti gasi tot la magazinul Stradivarius, la 59 de lei.

6. Pantalonii in stil scotian

Stilul scotian, cu carourile sale uimitoare si rosul aprins surprinzator, este din nou la mare cautare. O pereche de pantaloni in stil scotian, la un pret avantajos, o poti gasi la magazinul Bershka, la 79 de lei.

Sursa foto: hercampus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare