Pentru ea

#poncho #paltoane #paltoane chic # paltoane primavara #paltoane colorate #tendinte primavara 2012

Paltoane chic pentru primavara 2012

Cum luna martie este foarte aproape, iar vremea da semne clare de incalzire, te poti concentra deja pe achizitionarea de piese vestimentare pentru garderoba ta. Noile modele de haine isi fac loc treptat pe rafturile magazinelor, iar tu trebuie sa te informezi in prealabil in privinta tendintelor care vor face furori in sezonul de tranzitie. Iata cateva pentru , aliniate in mod desavarsit preferintelor industriei de moda.

Nuantele vii si croielile inedite in stil militaresc sau retro vor face legea stilului primavara aceasta, la toate categoriile de haine si accesorii. Nu incape niciun dubiu ca paltoanele pot imbina cu succes aceste caracteristici seducatoare. In plus, pot flata orice silueta si se pot adapta cu usurinta mai multor .

1 Paltonul cu de leopard

Banuielile tale sunt corecte. Imprimeul de leopard ramane in tendinte si in aceasta primavara, iar asociat cu un palton midi elegant poate arata impecabil. Un astfel de exemplu este Coast Jackie Coat de pe coast-stores.com, din lana si croiala army. Gulerul inalt si cei patru nasturi dispusi in stil militaresc dau o nota mai sobra acestui imprimeu , cu atat mai mult cu cat nuantele de bej si maron sunt mai discrete, deci mai rafinate.


2 Paltonul-

In toamna anului 2011, poncho -ul se numara printre articolele vestimentare preferate ale vedetelor de la Hollywood. Primavara lui 2012 aduce o abordare noua piesei mexicane, mai exact paltonul-poncho din lana, foarte chic si confortabil, cu nasturi XXL si croiala lejera. Un imprimeu colorat il va pune cel mai bine in evidenta.


3 Paltonul retro

Iti plac tinutele retro si foarte feminine? Vestea buna este ca sezonul cald vine cu o preferinta acuta pentru paltoanele retro, inspirate din stilul divelor anilor '60, '70 si '80. Pentru un efect maxim, opteaza pentru un rosu aprins sau alta nuanta indrazneata din aceeasi paleta cromatica.

 

4 Haina de piele si lana

Esti adepta aparitiilor sobre, clasice si foarte elegante? Inseamna ca vei aprecia varianta hainei din piele si lana, o combinatie inedita si foarte actuala, deosebit de potrivita pentru primavara acestui an.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

5 Paltonul galben

Galbenul nu a fost niciodata atat de popular precum se anunta in aceasta primavara, insa poarta-l in special in asociere cu o croiala militareasca. Efectul va fi, fara doar si poate, cel scontat.



Sursa foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare