Pentru ea

#palarie #stil feminin #forma fetei #alegere palarie

Palaria perfecta pentru forma fetei tale. Intampina toamna cu stil!

Cum ar fi ca toamna aceasta sa adaugi imaginii tale un plus de farmec, cu ajutorul palariei perfecte pentru forma fetei tale? Aceste accesorii mereu in tendinte sunt practice si estetice, iti ascund suvitele rebele in zilele in care parul tau nu este in cea mai buna forma si iti dau un aer misterios.

Sigur ca nu este suficient ca o palarie sa fie frumoasa, pentru a-ti completa look-ul in mod desavarsit. Ea trebuie sa te avantajeze si sa iti scoata in evidenta trasaturile. Iata cum sa alegi palaria ideala pentru chipul tau, cu ajutorul catorva repere utile!

Palaria pentru fata rotunda

Daca ai fata rotunda, probabil ca eviti sa porti palarii, bentite si alte accesorii pentru par, de teama ca iti vor face chipul sa para si mai voluminos. In realitate, o palarie bine aleasa poate chiar sa-ti subtieze fata.

Important este sa eviti palariile bombate in crestet si sa optezi intotdeauna pentru cele cu bor ascutit. De asemenea, ai grija ca partea de sus sa nu fie mai lata decat pometii. Formele asimetrice si unghiulare ti se potrivesc de minune, inclusiv palariile fedora.

Palaria pentru fata alungita

In acest caz, este important sa te concentrezi pe proportiile palariilor pe care le porti, astfel incat ele sa iti flateze chipul suplu. Scopul tau este sa creezi iluzia de rotunjire a fetei. Palaria ideala pentru tine este cea care nu iti acopera deloc fruntea si este cat mai ingusta in crestet. Borul trebuie sa aiba o latime medie. Vara, poti purta si palarii voluminoase, cu borul in valuri.

Palaria pentru fata mica

Cele mai potrivite palarii pentru tine sunt cele cat mai putin voluminoase, cu borul ingust. Evita modelele prea inalte sau prea late in crestet, deoarece iti vor disproportiona trasaturile. Regula de baza este sa alegi palarii cat mai mici, compatibile cu chipul tau delicat.

Palaria pentru fata ovala

Esti destul de norocoasa daca ai fata ovala, intrucat poti purta orice model de palarie iti place. In schimb, daca trasaturile tale sunt mai aspre, opteaza pentru forme asimetrice, cu unghiuri rotunjite.

Sursa foto: occasionhats.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului