Pentru ea

#manichiura #oja semipermanenta ombre # oje semipermanente

Oja semipermanenta ombre - must-have in noul sezon

Cand vine vorba de moda si manichira, acestea pot fi interpretate in functie de stilul personal al fiecarei fashioniste. Astfel, un trend ce a urcat in topul preferintelor femeilor moderne este folosirea de oje semipermanente. Datorita calitatii, dar si a multiplelor avantaje, acestea au reusit sa ajunga la inimile femeilor mai repede decat oricine s-ar fi asteptat.

Totusi, daca vorbim strict de oja semipermanenta ombre – termica, aceasta isi schimba culoarea sau intensitatea in functie de temperatura locului in care te afli. Cu alte cuvinte beneficiezi de o alta manichiura de mai multe ori intr-o singura zi. Modelul ombre a luat amploare in randul tuturor femeilor pentru ca se realizeaza usor si poate fi obtinut prin diverse combinatii de culori. Daca tu, pana acum, nu l-ai incercat, este clar momentul sa testezi si acest trend.

Totusi, care sunt beneficiile unor unghii semipermanente, fie ele ombre termice sau simple?

  • Rezistenta.

Manichiura rezista pana la 4 saptamani, lucru pe care nu l-ai putea obtine de la o oja normala. Faptul ca ai putea avea o manichiura impecabila pana la 4 saptamani te scuteste de bani si timp risipit pentru manichiura.

  • Pensula patentata.

Faptul ca ojele semipermanente au o pensula patentata te ajuta sa obtii o manichiura ca la salon chiar la tine acasa. Aceasta pensula ajuta specialistii de la saloane sa obtina un timp mai scurt pentru efectuarea unei manichiuri, iar pentru cliente timp mai putin petrecut la salon.

  • Gama larga de culori.

Daca te gandesti ca aceste oje semipermanenete se gasesc intr-o gama restransa de culori, te inseli. Ojele semipermanenete de la brand-urile de top au peste 150 de culori, astfel incat femeile sa isi poata face manichiura in culoarea doria acasa sau la salon.

Credem ca o oja de calitate, care te ajuta sa ai o manichiura impecabila pana la 4 saptamani merita investitia, dar mai ales merita testata o singura data pentru a te convinge. Incearca-o si tu si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.

 

                                                                                                                             Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare