Pentru ea

#Oteros #balerini

Odihna chic cu balerinii de dama de la Oteros

Se stie ca atunci cand nu vrei sa renunti la confortul pantofilor sport, dar nici la eleganta pantofilor de dama, alegi balerinii. Pentru ca balerinii de dama combina confortul si eleganta in cel mai bun mod cu putinta. In special cei de la Oteros care sunt conceputi special sa acopere cele mai variate nevoi, deopotriva estetice si functionale. Si, de ce nu, si pe cele legate de sanatatea picioarelor dumneavoastra. Pentru ca odihna unui picior inseamna mai mult decat confort psihic, inseamna sanatate.

Odihneste-ti picioarele cu stil in balerinii de dama de la Oteros

Se stie ca statul prelungit in picioare vine cu ceve cosuri pentru sanatatea picioarelor noastre, printre care si aparitia problemelor circulatorii. Iar intro societate pro-activa ca cea in care traim, aceasta este o situatie cat se poate de frecventa.

Iar daca mai adaugam si eticheta si cerintele sociale sau de serviciu care de multe ori conditioneza purtarea pantofilor cat mai eleganti, de preferat cu toc, atunci cu atat mai mult sanatatea picioareelor are de suferit.

Din acest motiv, Oteros propune pentru aceasta vara recuperarea nu doar a confortului picioarelor dumneavoastra, ci si a sanatatii acestora. Purtarea balerinilor din colectia Oteros va garanta picioarelor dumneavoastra deopotriva confortul de care au nevoie pentru intretinerea sanatatii, dar si confortul psihic de care aveti nevoie pentru o dispozitie in ton cu sezonul cald.

Incaltate in balerinii de dama propusi de Oteros va veti simti tot timpul ca acasa, relaxate si pline de voie buna. Iar intr-o lume in care stresul si efortul ne afecteza cel mai mult sanatatea, destinderea pe care o aduc balerinii pentru femei de la Oteros nu poate fi decat binevenita. Cu atat mai mult cu cat in ziua de astazi orice sursa de relaxare cantareste enorm in viata noastra aglomerata. Iar daca vreti sa pastrati si eleganta atunci cand va bucurati de confoertul, odihna si recuperarea sanatatii picioarelor dumneavoastra, atunci balerinii de dama de la Oteros vor fi partenerii dumneavoastra de incredere. Pentru ca designul acestora nu a scapat din vedere, ba dimpotriva. Balerinii pentru femei din colectia de primavara-vara propusi de Oteros aduc in viata dumneavoastra nu numai varietatea de care aveti nevoie, garantata de larga gama de modele, dar si stilul si eleganta specifice pantofilor chic. Tocmai pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de toate avantajele confortului fara a face concesii estetice.

Balerinii de dama din colectia Oteros propun pentru aceasta vara deopotriva cele mai indraznete si inedite modele sau, dimpotriva, cele mai discrete si conservatorae. Pentru orice estetica ati opta veti gasi, cu siguranta, modelul ideal pe rafturile magazinului online de incaltaminte de dama Oteros. De la balerini de lac, din materiale cu sau fara texturi speciale, balerini cu reflexii metalice sau, dimpotriva, mati, dar nu mai putini lipsiti de stralucire, Oteros acopera toate gusturile si toate nevoile.

Chiar si pe cele mai pretentioase. Fie ca va doriti combinatii dintre cele mai extravagante, pline de ineditul si efervescenta tineretii sau, dimpotriva, mai rezervate, cu linii clasici si detalii discrete, balerinii pentru femei de la Oteros va vor satisface toate cerintele. Deopotriva in materie de stil si relaxare. Pentru ca picioarele dumneavoastra sa fie deopotriva protejate de surmenejul cotidian, dar si de critica estetica, iar dumneavoastra sa va simtiti in largul dumneavoastra in orice situatie.

Advertorial

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare