Pentru ea

#tinute dama #haine femei #haine dama #stil feminin

O combinatie imbatabila pentru tinuta unei femei

Nu este greu deloc sa porti o tinuta comoda, mai ales atunci cand stai prin casa sau cand te pregatesti sa dormi. Mai greu insa este sa fii si sexy in tot acest timp si sa reusesti sa imbini un look atractiv cu haine care sa fie si confortabile. Din fericire insa, nu este nici imposibil, orice femei putand sa faca asta chiar si fara sa cheltuiasca prea multi bani.

Pentru toate acestea poti sa apelezi la o combinatie destul de greu de intrecut, asa cum este cea formata dintr-un maieu si o pereche de tanga. Impreuna, cele doua articole ofera nivelul optim de confort si in functie de alegerea piesei superioare poti sa le porti si in casa, dar si cand iesi in oras.

Cate un maieu pentru fiecare situatie

Asa cum stiti, fiecare femeie are in colectia ei vestimentara cel putin cateva maieuri si acestea pot sa fie purtate deopotriva acasa cat si afara. Conteaza foarte mult si modelul, acesta fiind de altfel cel care dicteaza mediul in care va fi purtat maieul. Oricum insa, trebuie sa stii ca astfel de articole prezinta o serie de avantaje care cu greu pot sa fie egalate:

  • Sunt comode – probabil ca asta este si motivul pentru care atat de multe femei aleg sa poarte maieuri in cele mai diverse conditii. Iarna sunt foarte bune pentru ca tin de cald iar vara, daca sunt purtate singure sau impreuna cu o bluza subtire si usoara, sunt excelente, racoroase si la moda.
  • Pot sa fie purtate oriunde – un maieu este bun si pentru afara, dar si pentru a fi imbracat acasa. Atunci cand iesi cu el in oras trebuie sa il asortezi cu o bluza potrivita, mai ales in anotimpurile mai reci. Vara situatia se mai schimba, dar nu orice model poate sa fie purtat pe strada.
  • Sunt sexy - nu degeaba maieurile pot sa inlocuiasca si lenjeria intima, bineinteles, daca ne referim la cele de purtat in casa. Ele acopera suficient pentru a pastra misterul, dar si lasa vederii destul de mult pentru a starni interesul.

Lenjeria tanga de dama, combinatia perfecta

Nimeni nu isi va da seama daca porti tanga sau alt tip de lenjerie, dar tu vei sti asta pentru ca te vei simti mai bine cu ea. La fel, tanga pot sa fie purtati atat in casa cat si cand iesi in oras si acest tip de lenjerie vine si el cu unele avantaje care nu pot fi neglijate:

  • Perfecta pentru privirile barbatilor – nu doar ca lenjeria tanga este potrivita pentru a starni imaginatia barbatilor, dar ea poate sa iti ofere mai multa incredere in tine, chiar si cand o porti pe strada.
  • Este comoda si versatila – fiind realizata din putin material, lenjeria tanga nu se imbiba cu transpiratie si tocmai de aceea este oricand foarte comoda de purtat. Este perfecta pentru femeile care fac exercitii si merg la sala, pentru ca nu incomodeaza si nici nu se vede prin pantalonii stramti si este la fel de potrivita si acasa sau in oras, atat timp cat nu este purtata cu fuste foarte scurte.

Jolix, un magazin pentru tine

Nu trebuie sa iti faci griji ca o astfel de combinatie te va costa foarte mult. Daca apelezi la magazinul online Jolix, o pereche de tanga de dama si unul dintre maieurile de dama Jolix te vor costa foarte putin.  In plus, aceste articole de lenjerie sunt confectionate de acelasi brand, Doreanse, astfel incat orice modele ai alege pentru tine, ele se vor potrivi foarte bine bine impreuna.

Jolix ofera o varietate de tanga de dama din care poti alege, din materiale variate si de culori si modele diferite. Asadar, vei gasi ca este foarte usor sa comanzi ceea ce iti doresti, iar preturile sunt, asa cum am mai spus, unele mai mult decat acceptabile. Si maieurile de dama Jolix vin intr-o oferta foarte variata, atat in cazul celor de purtat acasa, cat si in cel al modelelor cu care poti iesi in oras. Majoritatea sunt albe, dar se gasesc si alte culori si nu va fi greu sa te aprovizionezi cu modele pentru toate nevoile, acestea variind de la unele casual, care pot sa fie purtate oriunde, la unele extrem de sexy pe care doar prietenul va putea sa le vada.

Poti sa te bucuri si de reduceri pentru lenjeria tanga de dama si la modelele de maieuri dama Jolix si cu siguranta vei gasi produse pe placul tau, ramanand doar sa alegi ceea ce iti place si ce ti se potriveste.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare