Pentru ea

#incaltaminte #stil feminin #botine #botina #asortare botine

O botina si 4 feluri de a o purta

Iarna aceasta nu trebuie sa investesti in incaltaminte, decreteaza designerii. Stilul clasic este inca la putere, asa ca vei fi in trend si daca ai din sezoanele trecute o gheata cu tocul potrivit, comoda, practica si foarte sic.

E greu sa alergi prin ploaie si sa arati perfect, nu-i asa? Ei bine, avem solutia pentru tine si outfiturile tale de zi cu zi. O gheata clasica, neagra, este solutia ideala atat pentru zilele de toamna frumoase, cat si pentru cele ploioase si friguroase. Iata sase variante de a o purta de dimineata pana seara:


1. La birou

Pentru un look simplu, dar care atrage privirile, adauga putina culoare tinutei tale. Astfel, pe langa o jacheta din piele si o bluza cu o textura usoara, alege o fusta cu o croiala asimetrica, roz. Pentru un plus de stil, asorteaza la tinuta o geanta-rucsac.


2. O iesire cu prietenele. Sau cu prietenii

In orice caz, o intalnire mai putin formala, dar nu o intalnire de suflet. Botinele negre merg de minune cu un top din lana calduros, o fusta cu un imprimeu indraznet si o jacheta sic, eventual tot cu imprimeu. Daca vrei sa dai lovitura, accesorizeaza tinuta cu o curea din piele, lata. Daca talia nu-ti permite acest lucru, incearca niste bratari din piele.


3. La un interviu

Designerii au manifestat un apetit aparte in acest sezon pentru combinatia: botine, fusta din piele camel, pulover din casmir si un trenci in aceeasi nuanta. Inca este soare, chiar daca temperaturile nu sunt foarte ridicate, asa ca nu ezita sa maximizezi efectul look-ului tau cu o pereche de ochelari de soare animal print sau o esarfa de matase.


4. La o petrecere

Trebuie sa ajungi la un eveniment si nu ai timp sa treci pe acasa sa-ti schimbi botinele comode cu niste stiletto de efect, dar care iti dau dureri de cap? Nu-i nimic, inca poti fi in centrul atentiei. Ai nevoie de niste pantaloni drepti sau pana, o jacheta confortabila, preferabil de blana, accesorii metalice si stralucitoare. Daca nu ai un top de seara, poti opta pentru un pulover alb-negru, pretios, sau pentru o camasa cu tinte.

Sursa foto: net-a-porter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare