Pentru ea

#par #tanara #experti #culoare par

Nuante de par care te fac sa pari cu 10 ani mai tanara. Expertii in frumusete le recomanda

Ce ai face ca sa pari cu 10 ani mai tanara? Uneori nu are nicio legatura cu tenul tau. Este vorba de felul in care arata parul. Din acest motiv, trebui sa stii ce nunate de vopsea te fac sa arati mai dragut, mai fresh si in trend.

Exista persoane, care indiferent de varsta, reusec sa ramana mereu tinere si la moda, cu o sclipire aparte. Este important sa nu exagerezi niciodata si sa iti doresti sa arati ca o adolescenta.

Expertii in frumusete asigura ca exista culori de par care te fac sa pari mai tanara. Daca nu ai descoperit care este culoarea ideala pentru tine, iata care sunt cele patru nuante de par care te ajuta sa nu-ti arati varsta.

Caramel

Pentru femeile cu piele inchisa, caramelul reprezinta cea mai usoara si mai subtila modalitate de a adauga caldura si blandete caracteristicilor faciale. Vei arata tanara si moderna si te vei indragosti de efectul acestui nou look.

Reflexii blonde

Daca ceea ce iti doresti este sa adaugi putina viata parului, fara sa-ti schimbi tonul de baza, este timpul sa incerci cateva reflexii calde de blond. Acestea te fac sa pari radianta si, cel mai bine, nu ies niciodata din trend.

Ciocolatiu

Este cea mai recomandata culoare pentru a te lauda cu o tinerete vesnica. Te face sa arati naturala, eleganta si fresh. Trebuie sa incerci.

Complet blond

Daca doresti ca schimbarea sa fie radicala, poti da blondului o sansa. Necesita multa ingrire, dar merita pentru ca ofera vitalitate si lumina tenului tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare