Pentru ea

#palton #toamna #tinuta #sacou

Noua colectie de toamna de la Ama Fashion

Din garderoba acestui sezon nu trebuie sa lipseasca sacourile si paltoanele. Fie ca optezi pentru combinatia clasica alb-negru cu care nu dai niciodata gres, fie ca vrei o tinuta mai incitanta si alegi un palton rosu ca focul, in aceasta toamna ai nevoie de un articol vestimentar in care sa te simti bine si care sa te protejeze de intemperiile vremii.  

Iata propunerile pentru acest sezon de la Ama Fashion:

Camasa turcoaz

Daca vrei ca in toamna aceasta sa fii sic la job , Ama Fashion iti recomanda o camasa turcoaz inchis, frumoasa si eleganta. Datorita cordonului subtire, camasa iti pune in valoarea talia si bustul, iar lungimea acesteia te ajuta sa-ti maschezi soldurile proeminente. Pentru un plus de rafinament, modelul de la Ama Fashion are manecile indoite, de inspiratie army, cu clapeta de inchidere cu nasturi. Se asorteaza excelent la o pereche de pantaloni slim, fie din stofa, fie din denim.

 

Sacou argintiu

Venirea toamnei nu inseamna doar melancolie si plimbari printre frunzele ruginii, ci si ploi si zile mai racoroase. In aceste momente ai nevoie de o imbracaminte adecvata, care sa te apere de vant si frig. Ama Fashion iti propune un sacou rafinat, pe care sa il poti purta atat la serviciu, cat si la un eveniment mai special. Asociaza sacoul la o fusta sau un pantalon in stilul clasic, cu o linie dreapta, si la o pereche de pantofi eleganti, cu toc inalt, de preferat in aceasi nuanta cu a sacoului.

Sacou gri

Sacoul este piesa vestimentara care confera eleganta unei tinute, insa daca il asortezi la o pereche de jeansi pot forma vestimentatia ideala pentru job, cat si la o iesire in oras cu prietenii. Sacoul de la Ama Fashion se asorteaza foarte bine cu o pereche de jeansi intr-o nuanta cat mai inchisa, chiar negru, la care sa adaugi o pereche de pantofi cu tocuri cat mai mari. Picioarele tale vor arata splendid.

 

Pardesiu in carouri

Reprezentantele sexului frumos trebuie sa stie ca pardesiul reprezinta piesa de baza din garderoba de toamna. Modelul office cu  influente britanice de la Ama Fashion te ajuta sa fii in pas cu moda si sa arati mai tanara ca niciodata. In stilul anilor ’70, carourile fac furori in sezonul racoros. Asadar, un pardesiu in carouri trebuie neaparat sa-si faca loc in sifonierul tau cu haine.

Pardesiu roz

Cu o croiala speciala, pardesiul roz de la Ama Fashion se potriveste perfect unei persoane romantice. Intr-o nuanta delicata, feminina, pardesiul are sub bust un cordon gros care sa puna in evidenta sanii si accesorii negre care sa contrasteze cu nuanta de baza. Modelul se potriveste la o tinuta eleganta, fie fusta sau pantalon, de preferat negre.

Palton rosu

Elegant, feminin si foarte sexy, acestea ar fi cuvintele care ar descrie cel mai bine sacoul rosu de la Ama Fashion. Pentru a face fata frigului, dar in acelasi timp pentru a arata extraordinar, ai nevoie de un palton potrivit. Daca vrei sa te faci remarcata, atunci alege un sacou in nuanta de foc, care infierbanta si incita mintea barbatilor.

 CONCURS: Castiga un voucher in valoare de 542 lei de la Ama Fashion

Stil acasa.ro impreuna cu Ama Fashion te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher in valoare de 542 lei de la Ama Fashion!”. Acest voucher se poate folosi la achizitionarea de produse din colectia noua.

Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Ama Fashion, sa-ti alegi tinuta preferata din noua colectie si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la produsul ales de tine.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!


Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

 Detalii despre intrarea in posesia premiului

Castigatorul ales va primi un cod de voucher care se poate folosi la comandarea produselor de pe site-ul Ama Fashion. Daca valoarea produselor alese de castigator este sub valoarea voucherului, nu se vor da bani inapoi. Daca valoarea comenzii depaseste valoarea voucherului se va achita diferenta de catre cumparator.

Atentie!  Voucherul se poate folosi doar o singura data pe adresa de e-mail pe care clientul isi face contul pe  Ama Fashion.

Concursul se desfasoara in perioada 14 septembrie –  14 octombrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 15 octombrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare