Pentru ea

# colectii haine # tendinte moda #stil feminin #moda #tendinte vara

Noi tendinte in materie de moda pentru vara aceasta!

Sezonul festivalurilor este celebrat cu fast de catre Tommy Hilfiger, care a lansat pentru aceasta vara o colectie nou, dedicata in special femeilor. Reunind siluetele tip anii ‘90 emblematice pentru brand cu elemente grafice si un twist modern, Tommy Hilfiger a creat o colectie capsula menita sa-ti atraga toate privirile.

Colectia capsula Tommy Hilfiger Summer Heritage revigoreaza grafica atemporala, incluzand steaua “Tommy Girl” si elipsa ovala prezenta in articolele pentru barbati cu logo-ul emblematic Tommy Jeans tip steag.

Stilurile feminine stradale se afla in centrul atentiei, incluzand rochia din denim si stamba, pulovere scurte, pantaloni scurti de cycling, pantaloni de trening si pantaloni oversized. Pantalonii in culori contrastante, palariile, camasile si tricourile in dungi indraznete pentru barbati sunt inspirate din patrimoniul brand-ului. Galbenul pastel, rozul si degrade-urile aduc o tenta varatica paletei de culori reprezentative pentru brand. Tommy Jeans Summer Heritage aduce o nota tinereasca si ireverentioasa clasicelor piese dedicate viitoarei generatii indragostite de stilurile premium din denim.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare