Pentru ea

#Malvina Cservenschi #stil de vedeta #stil feminin #showbiz #vedete intern #stil vestimentar Malvina Cservenschi

Natural, delicat, elegant: stilul Malvina Cservenschi

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, Malvina Cservenschi poate fi considerata un etalon in materie de stil. Iata cateva dintre tinutele ei extrem de feminine, care te pot inspira fie pentru o petrecere eleganta, fie pentru o zi de lucru:

Rochiile

Rochiile sunt punctul ei forte. La Gala Premiilor Gopo din acest an, Malvina a aratat precum o zeita. Rochia nude, cu un decolteu in V extrem de adanc, a facut-o sa straluceasca la propriu.

Iat-o intr-o rochie foarte lunga, care pare formata din doua piese armonios combinate. Partea de sus, nude, dar cu cateva elemente colorate, iar partea de jos, de culoare neagra, cade foarte frumos pe formele ei perfecte.

Citeste si:

A fost ales cel mai frumos barbat din lume!

8 vedete, nasi de profesie. Iata cine a pierdut sirul nuntilor si al botezurilor


Tinuta de cocktail

Malvina a aratat foarte bine si la un cocktail, atunci cand a purtat o rochie scurta, fara maneci, marca BCBG. Foarte colorata, cu un imprimeu complicat, o combinatie de dungi, buline si flori, rochita i-a sublinitat talia si i-a evidentiat picioarele frumoase. Ca accesorii a folosit un
clutch auriu si o pereche de cizmulite din piele intoarsa.

Tinuta de garden party

Frumoasa prezentatoare a stirilor TVR nu da gres nici atunci cand vine vorba despre tinutele pentru garden party. Aici ea a imbracat o rochie nude, din dantela, iar pe cap a purtat o palarie foarte interesanta.

Sexy in pantaloni din piele

Ca sa fii sexy nu ai nevoie doar de un decolteu voluptos sau de o rochie care sa lase cat mai multa piele la vedere. Iata ca poti fi foarte atragatoare si purtand o simpla pereche de pantaloni din piele si o bluza larga, care sa nu lase formele sa se vada! E importanta atitudinea!

Street style



Fusta scurta, tricou, pantofi sport, dar si o esarfa mare ca accesoriu. Aceasta este una dintre tinutele de zi cu zi in care Malvina pare sa se simta extrem de bine.

Sursa foto: viva.ro, fashionandbeauty.ro, facebook.com, lorena.buhnici.ro, marieclaire.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului