Pentru ea

#stil # blugi vara 2012 #tendinte blugi 2012 # tendinte blugi vara #modele blugi vara

Modele de blugi in voga pentru vara 2012

Jeansi boyfriend, skinny, evazati, cu talie inalta sau cu imprimeuri originale - toate aceste modele de blugi sunt la moda vara aceasta si pot avea un loc fruntas in garderoba ta. In 2012, alegerile in materie de pantaloni din denim sunt foarte permisive si te provoaca sa incerci culori si imprimeuri pe care inainte nici nu te gandeai sa le porti.

Cu atat de multe modele de blugi in voga pentru vara 2012, poate fi o misiune imposibila sa alegi doar o pereche sau doua cand mergi la cumparaturi. Daca vrei totusi sa faci o selectie riguroasa, inspira-te din urmatoarele variante chic, adaptate celor mai noi tendinte in curs.

1. Blugii pana cu imprimeu

Blugii pana erau la moda si vara trecuta, dar nu tocmai in forma pe care au luat-o in 2012: cu imprimeuri indraznete, culori deschise si vesele, adica tot ce iti poate solicita curajul mai mult. Incearca o pereche de blugi cu talie medie si imprimeu abstract, precum modelul disponibil pe net-a-porter.com.

2. Blugii pana prespalati

Blugii prespalati sunt din nou in voga, mai ales daca ii alegi tot cu croiala pana atat de populara in prezent. Alege un albastru mediu clasic, similar cu modelul blugilor de pe farfetch.com.




Foto: net-a-porter.com; farfetch.com

3. Blugii galben-aprins

Veseli si cu un aer estival incontestabil, blugii galben-aprins sunt un must have puternic al verii 2011. Daca alegi un model cu talie inalta si croiala evazata (precum cel disponibil pe satineboutique.com), castigi puncte in plus la subtierea trupului.

4. Blugii evazati

Daca tot am amintit de flatanta croiala evazata, blugii comercializati de farfetch.com sunt excelenti pentru siluetele rubensiene, dar si pentru minionele dornice sa para mai inalte cu cativa centimetri. Vestea buna ca, vara aceasta, se numara printre tendinte.



Foto: refinery29.com

5. Blugii masculini

Denumiti si jeansi "boyfriend", blugii masculini flateaza aproape toate constitutiile feminine si sunt excelenti pentru tinutele casual-chic, prin care vrei sa afisezi un aer foarte relaxat. In plus, merg de minune atat cu tocuri, cat si cu incaltaminte comoda, cu talpa plata.

6. Blugii albi

O revenire spectaculoasa a verii 2012 sunt blugii albi, diafani si romantici, perfecti pentru evidentierea formelor apetisante in sezonul estival. Usor de asortat in diverse tinute, sunt ideali pentru o vacanta pe litoral.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare