Pentru ea

#stil #balerini # incaltaminte primavara # pantofi primavara #balerini primavara 2012

Modele confortabile de incaltaminte pentru birou

Pentru ca abia astepti sa scapi de bocancii grei de iarna, cateva modele confortabile de incaltaminte pentru birou te-ar putea ajuta sa iti faci cumparaturile de primavara mai usor. Picioarele tale merita o pauza de confort, asa ca nu te grabi sa le supui unui chin inutil pe tocuri imediat ce schimbi garderoba groasa cu cea de vreme buna.

Nimic nu este mai placut decat te poti misca in voie, iar modelele confortabile de incaltaminte iti pot asigura acest lux. Mai mult decat atat, o talpa plata nu inseamna neaparat ca esti nevoita sa iti sacrifici stilul. Urmatoarele exemple iti vor ilustra exact aceasta idee, deci inspira-te cu incredere din design-ul lor atunci cand te avanti in urmatoarea sesiune de shopping.

Balerini cu imprimeu

Stii foarte bine ca imprimeurile fac furori in aceasta perioada, asadar nu este cazul sa excluzi balerinii din acest tipar modern. Alege o pereche in nuante feminine, precum movul, bejul, portocaliul si alte combinatii intre ele, cu dungi sau alte forme interesante, pe placul tau. Ii poti asorta blugilor, pantalonilor in culori aprinse , fustelor midi si rochiilor vaporoase.

Balerini cu varf ascutit

Balerinii cu varf ascutit vor fi foarte populari primavara aceasta, asa ca asigura-ti "stocul" personal din timp si achizitioneaza o pereche, inainte ca cererea sa explodeze in magazine. Alege un material pretios, precum catifeaua sau pielea intoarsa prelucrata fin, astfel incat sa ii poti purta cu orice tinuta eleganta pentru birou.



Foto: refinery29.com

Mocasini eleganti

Sezonul cald readuce moda mocasinilor in actualitate, atat in zona femeilor, cat si in cea a barbatilor. Profita de gradul de confort pe care ti-l ofera si alege o pereche cu model elegant, in combinatii neutre de culori: bej cu alb, gri deschis cu ivoir etc.

Balerini in culori tari

Indraznetele culori tari sunt foarte trendy in sezonul primavara-vara, motiv pentru care nevoie de cel putin o pereche de balerini in nuante aprinse, care sa iti inveseleasca intreaga tinuta.



Foto: refinery29.com

Pantofi in dungi

Imprimeurile in dungi troneaza si ele in lista tendintentelor in curs, iar o pereche de pantofi Oxford in alb si negru ar fi o optiune moderna si inspirata pentru lunile de primavara.

Balerini cu buline Polka

Bucura-te de confort si de un impact estetic deosebit cu ajutorul balerinilor cu buline Polka, o alegere feminina, care se potriveste de minune cu rochiile si fustele in stil vintage .



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare