Pentru ea

#toamna iarna 2019 # moda toamna iarna 2019 #moda

Moda plus size pentru toamna-iarna 2019

Stilistic vorbind ne cream o zona de confort care cu usurinta ne duce spre acea relaxare si neglijenta. Stiluri noi sunt oricand binevenite, un suflu nou pentru garderoba. In mod special pentru femeile plinute, cu forme generoase, rubensiene sau pur si simplu cele care nu se incadreaza in tiparele clasice ale marimilor au de partea lor incurajarea stilistilor de a incerca ceva mai mult decat tiparele conventionale.

 

Tinutele plus size pot fi moderne si ultra feminine. Producatorii de nisa au inceput sa isi extinda catalogul de produse si includ si pe cele plus size, daca nu sunt chiar nisati pe aceasta linie, cum este cazul Vanessa Line, ce se dedica in totalitate acestui segment de public.

Pentru sezonul de toamna-iarna 2019 designerii au pus mare accent pe functionalitate, stil practic si comod, dar desigur si distinct, chic. Exista de toate pentru toate gusturile, astfel incat Venessa Line spre exemplu poate cu usurinta sa completeze orice garderoba, intrucat dispune de bluze, rochii, de cardigane si sacouri, pantaloni si jachete, de haine plus size ce compun tinute deosebite.

Stiluri pentru femei cu forme

Bluzele cu peplum nu au fost create doar pentru cele cu o talie de viespe si mai degraba pentru cele care doresc sa ascunda talia. Acel detaliu este perfect pentru a distrage atentia. O astfel de bluza poate fi purtata cu pantaloni chino, cu jeans de ce nu sau cu fuste. Restul croiului poate fi ajustat incat sa avantajeze, in functie de silueta. De preferat cu maneca lunga, dar sa aiba decolteu.

Rochii care creeaza iluzia optica de silueta mai subtire? Da, este posibil si asta nu inseamna ca trebuie sa te rezumi la rochia larga sau la cea neagra. Sunt creatii bine gandite incat sa le faca pe purtatoare sa se simta bine si sa arate pe masura. Ce inseamna asta concret? O linie de tipar ce creioneaza formele acolo unde trebuie si distrage atentia de la alte zone. Astfel, o rochie ce urmeaza linia corpului, chair mulata, poate fi la fel de bine purtata in varianta plus size. Rochii petrecute, cu suprapuneri precum franjuri, cu asimetrii print cu dungi oblice sau cu talia marcata mai sus sunt doar cateva optiuni regasite in colectiile Vanessa Line, rochii engros disponibile intr-o varietate de marimi, pana la 54 in unele cazuri.

La categoria de pantaloni, in variantele plus size sunt recomandati cei skinny, desi suna chiar surprinzator. Indemnul stilistilor este de a uita de croi larg, mizand mai mult ca oricand pe farmecul feminin. Recomandarea este de a opta pentru pantaloni in culori inchise, cu talie inalta, pentru a crea impresia de silueta clepsidra. Secretul consta nu doar in aceasta alegere, ci si in modul in care sunt realizate combinatiile vestimentare. Este de preferat sa fie evitate topurile mulate, in schimb croiul lejer, elegant din dantela poate fi o optiune.

Fustele, de nelipsit in garderoba de sezon rece

Fustele pot fi oricand o alegere buna, o alternativa ce inlocuieste cu succes ideea de rochie sau pantalon. La mare cautare sunt acum cele midi sau foarte lungi, ceea ce nu poate fi decat o incantare si pentru femeile ce poarta haine plus size.

Ce este surprinzator la aceasta linie de articole vestimentare se refera la propunerile designerilor – fustele moderne sunt din lana, catifea, piele intoarsa sau alte materiale precum tricotaj, merino, Casmir. Sunt preferate texturile voluminoase, translucide, fustele vaporoase, usoare si cele cu suprapuneri de material.

Cat despre paleta de culori ale fustelor ce sunt acum la moda se poate spune ca optiunile sunt ceva mai restranse. Tendintele aduc in prim plan verdele maslina, mustarul sau negrul ca ciocolata. Desigur ca nu este gresita nici alegerea uneia de un albastru intens, verde smarald, gri, bordo sau in nuante de pastel.

Ce poate fi spus in mod cert este ca o fusta neagra nu face niciodata o nota discordanta, se vor potrivi in orice context. Un rasfat vizual este despre fustele cu detalii, plisate, mini sau midi, cele trapez de asemenea. Croiul drept si simplu este insa propunerea de la Vanessa Line pentru linia plus size, cele A line si cele plisate.

Nimic din moda acestor sezoane nu este plictisitor. Asadar, cu ceva curaj de a etala cu mandrie formele voluptoase orice femeie care are nevoie de marimi mari isi va regasi stilul feminin in haine inspirate si cu un croi bine gandit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare