Pentru ea

#moda #stil feminin #bicicleta #moda vara

Moda pe bicicleta: 4 tinute sic pentru vara 2013

Te-ai saturat de aglomeratia din autobuze si de la metrou, de mirosurile neplacute si de timpul pierdut in trafic la orele de varf? Pentru a scapa de toate aceste neplaceri, exista o solutie la indemana, practica si din ce in ce mai apreciata: bicicleta.

Cu ajutorul acestui mijloc de transport ajungi mai repede la destinatie, nu pierzi vremea asteptand autobuzele si te bucuri de aer curat. Insa pentru o fashionista adevarata este important si ce tinuta adopta in timpul plimbarilor cu bicicleta! Iata cateva outfituri interesante care te pot inspira, inainte sa cutreieri orasul pe bicicleta!


1. Salopeta de vara

Una dintre tinutele pe care le poti alege pentru o plimbare cu bicicleta este o salopeta lejera de vara, intr-o culoare cat mai vesela, pe care sa o accesorizezi cu o curea subtire si o pereche de sandale cu platforma joasa. Pentru a te proteja de razele soarelui, este indicat sa optezi pentru o pereche de ochelari in trend, cum sunt cei denumiti ochi de pisica, si chiar o palarie din paie.


2. Rochie cu imprimeu


Poti fi eleganta si cocheta si atunci cand mergi pe bicicleta. Asadar, poti alege sa porti o rochie cu imprimeu floral, care este in voga in acest sezon, si o pereche de balerini care sa te ajute sa pedalezi nestingherita. Pentru a completa tinuta, poti opta pentru o poseta mare, in care sa iti pui toate lucrurile necesare pentru o zi de munca.


3. Fusta cu talie inalta

Intrucat fustele cu talia inalta sunt in voga in vara 2013, iti poti crea un outfit inedit si pentru ziele in care mergi cu bicicleta. Astfel, o fusta colorata, evazata, se potriveste de minune cu un tricou pe care este imprimat un mesaj sau cu o camasa din matase. Daca esti o persoana care adora incaltarile cu toc, mersul pe bicicleta nu trebuie sa te impiedice sa le mai porti. Prin urmare, o pereche de sandale elegante cu toc iti pot completa armonios tinuta.


4. Rochie maxi

Rochia maxi este vedeta sezonului estival, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Daca vrei sa te simti eleganta si, totodata, in pas cu moda, poti alege sa porti o rochie maxi din dantela atunci cand mergi cu bicicleta.



Sursa foto: wheredidugetthat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului