Pentru ea

# alegere rochie de seara #rochie de seara

Mic ghid pentru alegerea rochiei de seara perfecte in functie de evenimentul la care participi

De fiecare data cand alegi o rochie pentru un eveniment, ar trebui sa tii cont de cateva reguli simple, ce iti vor face procesul de cautare mult mai usor. In primul rand, trebuie sa alegi o rochie adecvata evenimentului la care participi. Daca nu esti sigura care este cea potrivita, poti cauta informatii referitoare la ce poti purta si ce nu: croieli, lungimi, materiale, culori. In special cand este vorba despre rochii de seara s-ar putea sa ai anumite indoieli, mai ales la evenimentele unde nu exista un dress-code stabilit.

 

Pentru a-ti veni in ajutor, iti prezentam in continuare cateva tipuri de rochii de seara de la Inpuff, pe care le poti purta cu succes la diferite evenimente. Speram sa iti placa!

1. Rochie de lux rose Atmosphere din tull cu pene

Aceasta rochie superba, care atrage toate privirile este ideala pentru evenimentele la care vei fi in centrul atentiei. Spre exemplu, este perfecta pentru o gala, pentru o petrecere exclusivista sau pentru o petrecere de nunta la care esti nasa. Desi este o rochie care poate parea pretentioasa, vei observa ca are un aspect modern, tineresc, care se va potrivi indiferent de personalitatea ta si te va face sa te simti frumoasa si admirata. Rochia are un croi de tip printesa, este accesorizata cu pene roz, iar fusta acesteia este in clos si prezinta dublura din satin. Cu siguranta te vei simti ca o adevarata printesa moderna purtand-o si iti vei dori sa ai cat mai multe rochii asemanatoare in garderoba ta.

2. Rochie Atmosphere rosie cu volane la umar

Este perfecta pentru petrecerile tip cocktail care se intind pana tarziu in noapte, pentru o aniversare intr-un local deosebit, pentru o petrecere de nunta sau un eveniment la care iti doresti sa atragi cat mai multe priviri. Rochiile cu un umar gol au inceput sa fie foarte populare inca din deceniul trecut si ne bucuram ca in fiecare an apar noi si noi modele deosebite. Nuanta de rosu a acestei rochii este una deosebita, care induce ideea de senzualitate si de eleganta suprema. Croiala cambrata alaturi de crapatura din fata si volanele ample din dreptul umarului ii confera rochiei personalitate, eleganta si te vor ajuta sa pasesti increzatoare indiferent de evenimentul la care esti invitata!

3. Rochie Pretty Girl lunga de seara verde smarald cu cordon tip funda

Este potrivita evenimentelor la care iti doresti un look sofisticat, elegant, dar cu o linie clasica. Culoarea este una puternica, hotarata si cu siguranta te va ajuta sa iesi in evidenta. Poti purta aceasta rochie la o gala caritabila, la o petrecere corporate de sfarsit de an, la o nunta sau la o aniversare speciala. Este o rochie foarte usor de asortat, datorita culorii, croielii si texturii: ai nevoie de foarte putine accesorii pentru a iesi in evidenta.

In incheiere, speram ca informatiile prezentate sa iti fie de folos si sa te ajute sa iei cea mai buna decizie cu privire la rochia ideala pentru evenimentul de seara la care esti invitata!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/AGY8eA3KY1w

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului