Pentru ea

#ceasmania #ceasuri #martie #cadouri #femei

Martie, luna cadourilor!

Inceput de luna, inceput de primavara, martie cel mult asteptat ne-a surprins cu caldura si culoare, si tot ce ne ramane de facut este sa intampinam primavara cu optimism si cu ganduri bune.

Aceasta prima luna a primaverii este iubita de toate femeile, dat fiind ca este in mare parte luna lor, a sexului frumos si suav. Este luna in care sunt in centrul atentiei, in care sunt inconjurate de cadouri, de ganduri frumoase si de bucurie, si bineinteles ca stiu sa profite la maxim de toate acestea.

1 martie ne-a adus un martisor, o floare, un gand frumos, iar 8 martie va sarbatori femeile, cu surprize, cadouri si o zi dedicata doar lor.

Rolul dei femeie nu este deloc unul simplu, ele fac atat de multe lucruri ce par normale si nu atat de importante, dar in lipsa lor tabloul final nu ar arata la fel. Toate grijile casei, a cumparaturilor, a rasfatului, a job-ului, cad in responsabilitatiile lor, mai intai sunt sotii, si asta le rapeste o mare parte din timp, mai apoi sunt mame, iar asta este un job full-time, asadar sunt foarte solicitate si timpul doar cu ele este limitat si cateodata neexistent.Pentru toate aceste lucruri marunte dar semnificative pe care femeia le are in responsabilitate si le duce la bun sfarsit de fiecare data ea este rasplatita in ziua de 8 martie, ziua ei, ziua rasfatului si a sarbatoririi sexului frumos.

Nu e un secret ca femeile sunt pretentioase atunci cand vine vorba de cadouri, isi doresc sa primeasca un cadou pe masura asteptarilor, sa se bucure de el, si sa simta ca cel de la care l-a primit le cunoaste iar cadoul vine din inima, drept recunostinta pentru simplul fapt ca sunt femei si ca ofera dragoste, iubire si zambete.O idee de cadou pentru 8 martie este achizitionarea de ceasuri, menite sa aduca zambetul pe fata ei, sa o insoteasca zi de zi, si sa-i ofere incredere in sine si o imagine noua, de primavara. Trebuie sa ne legam de acest aspect al venirii primaverii si sa mizam pe un cadou cu gust de primavara.

Daca mizati pe un ceas, atunci el trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, si anume, sa fie unul pe gustul celei careia il daruiti, mai exact, daca aceasta prefera un ceas clasic simplu, mergeti pe aceste criterii si luati unul cu un design simplu dar de efect , iar daca prefera ceasurile cu un design complex, diferit, mergeti pe aceasta idee, si cautati un ceas deosebit. Iar pentru ca este primavara nu trenuie sa va feriti de ceasurile colorate, sau de culori deschise, din contra punctati venirea peimaverii printr-un ceas asemenea ei, viu colorat, si aducator de zambete.

O propunere pentru voi este achizitionarea de ceasuri guess, pentru ca aici o sa gasiti o multitudine de modele si de stiluri, de la ceasurile clasice, pana la ceasurile fachion,asadar nu va ramane decat sa alegeti modelul de ceas potrivit. Si daca va doriti sa va surprindeti atat partenera dar si pe dvs, nu ezitati sa va uitati si pe lista de ceasuribarbatesti, unde veti gasi in aceeasi masura modele si stiluri diferite de ceasuri.

Faceti din 8 martie, o zi frumoasa, si o sarbatoare, faceti-va partenera sa zambeasca, pentru ca merita, si pentru ca e singura zi din an cand este doar depre ea, si totul se reduce la ea, cel mai important este ca aceasta sa simta lucrul asta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului