Pentru ea

#modele manichiura #manichiura #tendinte 2014 # manichiura iarna # culori manichiura

Manichiura de iarna: modele care te scot in evidenta

Stii ca manichiura perfecta reprezinta un plus in orice situatie, fie ca este vorba de tinuta de la birou, cea de petrecere sau pur si simplu de iesit in oras. Daca nu stii cum sa-ti mai faci unghiile, iti spunem care sunt tendintele in aceasta iarna si iti oferim numaroase modele din care sa te inspiri.

1. A nins cumva? Chiar daca nu avem parte de prea multa zapada iarna aceasta, nu inseamna ca nu ne gandim la ea. Fa-ti unghiile albe, adauga cateva urme de sclipici pentru un look glam sau pastreaza-te french, cu mici detalii de sezon pentru un look elegant, chiar casual. 

2. Poarta rosu! Nu te gandi ca au trecut sarbatorile, iar combinatiile alb-rosu sau rosu simplu nu mai sunt de actualitate. Nimic mai gresit. Rosul este sexy peste masura, iar in combinatie cu negru, auriu sau o alta nunta de rosu pot sa-ti schimbe complet lookul. 

3. Combina albastrul! Albastrul marin cu argintiu pentru un look de petrecere, albastru cu alb pentru un look de zi cu zi, la fel si albastrul pastel. De asemenea, poti opta pentru manichiura velvet sau cea ombre - neaparat in combinatie cu negru, pentru a-ti garanta o aparitie sofisticata. Nu uita de turcoazul profund, care este culoarea anului 2014.

4. Negrul, mereu o vedeta. Combinatia mat-lucios este foarte eleganta sipoate fi purtata alaturi de o tinuta office, simpla. Combinatia cu glitter auriu sau argintiu sau cu cateva dungi in aceste culori este spectaculoasa, perfecta pentru party.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare