Pentru ea

#stil vestimentar #limbajul corpului

Limbajul corpului, definit si de stilul tau vestimentar

Cand vine vorba despre limbajul corpului, oamenii se gandesc adesea la mesaje subliminale, dar de multe ori alegerea unui anumit tip de imbracaminte poate defini pe cineva. Discutam adesea despre a lasa „imbracamintea sa vorbeasca”, dar in acest sezon suntem pe cale sa mai urcam un nivel.

 

Descopera colectia Toamna Iarna 2021 si exprima-ti limbajul corpului cu mai multe stiluri care te definesc. In acest sezon, #MyCalvins inseamna sa arati bine, sa te simti bine si sa trimiti un mesaj: Iti asumi asta.

Nu iti impune limite in stilul pe care il abordezi, fii versatil, exprima-ti personalitatea si vorbeste prin hainele tale J. Alegerile din garderoba ta comunica adesea mult despre atitudinea si personalitatea ta, fac parte din cine esti si ce mesaj vrei sa trimiti.

In centrul stilului tau, anul acesta misiunea #MyCalvins este sa te ajute sa te exprimi autentic, cu fiecare pas si fiecare miscare pe care le faci. Ca increderea in sine sa treaca la urmatorul nivel, abordeaza un mix de pattern-uri si look-uri, si permite ca materialul extrem de confortabil sa aiba un limbaj propriu.

Alege un design jazzy, alege unul eclectic, alege punk, alege orice „vorbeste limba ta”, chiar daca este vorba de mediul de lucru, o activitate lejera din rutina ta zilnica sau petrecerile mult asteptate. Alege #MyCalvins si dezvaluie cine esti in interior, si lasa-ti hainele sa devina o extensie a ta.

Alege Colectia Toamna Iarna 2021 Calvin Klein  disponibila in magazinele Calvin Klein din Romania si lasa-ti personalitatea sa vorbeasca cu voce tare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului