Pentru ea

#lenjerie sexy #lenjerie intima #craciun #tinuta craciun #cadou de craciun #just4girls.ro

Lenjerie sexy de Craciun de la Just4girls.ro

1.Abra - Bodystocking ABRA - lenjeria sexy perfecta pentru sublinierea formelor feminine. Confectionat de Livia Corsetti, bodystocking-ul ABRA se muleaza perfect pe trup, iar o caracteristica districta a acestei lenjerii sexy este modelul floral pe intreg materialul. Cadoul ideal pentru orice cuplu care doreste sa tina flacara pasiunii aprinsa de Craciun.

2. Calypso - Babydoll CALYPSO este o lenjerie intima eleganta, confectionat din material delicat de culoarea cireselor.

 CALYPSO face parte din colectia "Palace of Love" marca Obsessive si este o piesa de lenjerie sexy care pune in valoare frumusetea bustului prin decolteul senzual, cupele decorate cu dantela neagra fina si fundita din satin . Partea de jos a babydoll -ului este finisata cu volanas ce ofera lenjeriei un aspect foarte feminin. Slipul tanga asortat este inclus.

 
 
3.Christmas Candy - Costum de Craciunita format din fusta mini si bustiera cu gluga confectionate din microfibra cu detalii din puf. Acest set introduce intr-un mod inedit in atmosfera Craciunului si incanta prin rafinament si senzualitate. Acest costum de Craciunita sexy este cadoul perfect pentru un Craciun de neuitat.

4. Electra red - Lenjerie Sexy ELECTRA - gratios si... electrizant!

 Babydoll ELECTRA face parte din colectia "Chic&Glamour" a producatorului polonez de lenjerie intima Obsessive si este confectionat din materiale delicat ce rasfata pielea cu atingeri fine. Topul se leaga in fata cu funda din satin si, prin volanele asortate, amplifica volumul senzual al bustului. Slipul asortat este de tip tanga si este de asemenea decorat cu volanas din satin fin lucitor.

 Babydoll ELECTRA include: top si slip tanga.



5. Heartbell - Craciunita Sexy HEARTBELL este o lenjerie sexy si diafana, perfecta pentru cadoul de Craciun.

 Craciunita de tip Babydoll HEARTBELL este confectionata din material delicat si semi-transparent ce se aseaza perfect pe trup. Umerii si decolteul sunt decorati cu puf alb si o funda rosie cu clopotei la capete. Partea de jos a babydoll-ului marca Obsessive este ornata cu 2 fundite rosii.

  Costumul de Craciunita HEARTBELL include slipul tanga asortat si caciulita sic.

6. Jennifer white - Senzualul babydoll BRILLIANT JENNIFER este ideal pentru noptile fierbinti.

 Confectionat de producatorul polonez de lenjerie intima Obsessive din dantela florala, babydoll BRILLIANT JENNIFER are un decolteu adanc si o curea metalica, rezistenta la apa si inoxidabila. Materialul se muleaza pe trup, subliniind liniile senzuale ale trupului. Spatele este jumatate gol, fiind astfel scoasa in evidenta forma corpului.

 Slipul tanga asortat este inclus.



7. Orna - ORNA Bodysuit - tulle elastic si dantela delicata.

 Bodysuit sexy si delicat, ORNA are ca si caracteristica slipul tanga ce permite atasarea dresurilor. Funda de satin negru din decolteu adauga si mai mult farmec acestei lenjerii sexy. Setul este completat de manusile asortate incluse, ORNA fiind cadoul perfect.

8. Showgirl top - Setul SHOWGIRL este o lenjerie sexy ideala pentru femeile carora le place sa fie in centrul atentiei.

 Set de lenjerie intima fermecator si elegant din 2 piese, SHOWGIRL include topul confectionat din material semitransparent si delicat si pantalonasi asortati. Cupele topului dezvaluie un decolteu ce atrage privirile si sunt decorate, la fel ca si pantalonasii, cu broderie cocheta alb cu rosu.



9. Starlett set - Set de Lenjerie Sexy STARLETT este combinatia spectaculoasa de culori rosu si negru, ideala pentru momente unice.

 Confectionat de producatorul polonez de lenjerie intima Obsessive din material delicat, elastic, usor transparent, cu model de fulg de nea, setul STARLETT include 2 piese ce se muleaza perfect pe trup: sutienul si pantalonasii.

 Sutienul se leaga la spate si dupa gat, fiind astfel perfect ajustabil pentru un maxim de confort. Cupele in forma triunghiulara amplifica frumusetea bustului si a decolteului seducator. Atat sutienul cat si pantalonasii sunt decorati cu volane fine si fundite in culoarea pasiunii. Pantalonasii au jartiere detasabile si ajustabile.

10. Diamond teddy -  Lenjerie Sexy DIAMOND este eleganta si delicata si evidentiaza formele senzuale feminine.

 Bodysuit DIAMOND din colectia "My Bijou" marca Obsessive cucereste fara nicio sansa de scapare! Materialul fin subliniaza linia trupului, iar bretelele ajustabile sunt decorate cu elemente stralucitoare (fara nichel, rezistente, nu pateaza). Decolteul adanc atrage privirile prin senzualitate si prin fundita chic din centru.

Aceste produse pot fi achizitionate din magazinul cu vanzare online de lenjerie intima Just4girls.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare