Pentru ea

#magazin online #haine toamna #lazo #magazin haine #lazo.ro

Lazo.ro iti recomanda o toamna cu tinute lejere

Tinutele casual-sport sunt o parte esentiala a garderobei tale, pe care nu trebuie sa le neglijezi in noul sezon toamna-iarna. Lazo.ro iti recomanda o serie de tinute lejere pentru cumparaturi, sala de fitness, plimbari in parc sau excursii care te vor face sa te simti confortabil in orice moment al zilei.

Fie ca vorbim de treninguri, pantaloni, tricouri, colanti, bustiere sau hanorace, piesele vestimentare propuse de lazo .ro sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, care nu-si pierd proprietatile dupa purtare: nu se decoloreaza, nu formeaza “genunchi”, nu intra la apa si au o rezistenta sporita.

Toate aceste avantaje nu presupun costuri substantiale, ci dimpotriva! Vei fi uimita sa vezi cat pot fi de accesibile aceste tinute casual-sport pe care le poti achizitiona cu doar un click de pe lazo.ro.

 

Trening Gaby


Nu stii ce-ar fi mai potrivit sa porti la un gratar in aer liber cu prietenii? Treningul Gaby cu guler feminin si pantalon strans pe corp, cu aplicatie semicerc din french rib la mana, glezna si talie iti va da un aer relaxat si feminin in acelasi timp. Ai la dispozitie doua culori, gri petrol si bleumarin, asa ca grabeste-te, editia este limitata!

Pret: 110 ron

 

Pantalon Perfect Gym


Pentru un antrenament corespunzator la sala de fitness, jogging sau orice alta activitate care presupune efort fizic, pantalonii trei sferturi perfect gym din bumbac si lycra croiti special pentru a-ti sustine silueta sunt alegerea potrivita.

Pret: 48 ron


 

Tricou Roxy


Tricoul Roxy in variantele de culori alb, bleu, maron sau negru cu decolteu feminin si croiala speciala pe talie, din bumbac + lycra, te va face sa te simti atat de confortabil incat il vei lua peste tot: la birou, la cumparaturi sau la plimbare.

Pret: 39 ron

 

Colant cu plasa


Colantul in doua combinatii de culori si cu plasa atasata asigura o iluzie optica unica si este ideal pentru sport si strada. Colantul este realizat din tricot french terry (bumbac92%+lycra8%), materialul folositla genunchi este mai subtire si confera confort la miscarea de flexie a genunchiului.

Pret: 59 ron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului