Pentru ea

#geci dama #colectie toamna-iarna #geci

Larysa lanseaza o noua colectie de toamna – iarna pentru geci dama calduroase si confortabile

Hainele care trezeau admiratia femeilor in anii '80 - '90 au revenit pe scenele de prezentare ale caselor de moda contemporane, iar producatorii de piese vestimentare pentru femei se inspira intocmai din creatiile acestora.

In categoria hainelor speciale pentru toamna-iarna, beneficiezi de reduceri la o gama variata de produse, iar aceste oferte si promotii la geci pentru femei iti asigura o multime de posibilitati pentru ca tu sa te simti fericita ori de cate ori te hotarasti sa imbraci noile achizitii.

Vrei sa te suprinzi de sarbatori cu cel mai potrivit cadou pentru tine?

In atelierele Larysa, designerii vestimentari si croitorii utilizeaza materiale de calitate si confortabile.

Acestia reusesc sa imbine cele mai potrivite caracteristici ale hainelor dedicate anotimpului rece pentru ca orice femeie sa aiba ocazia sa se simta protejata ori de cate ori imbraca una dintre gecile disponibile in noua colectie disponibila in magazinul online.

Geaca din piele a fost, este si va fi pe placul femeilor

O geaca din piele este o piesa vestimentara care nu a lipsit vreodata din garderoba femeilor pasionate de cumparaturi pentru haine de calitate.

Principalul motiv pentru care acest element – pielea naturala sau ecologica – este apreciat in industria de productie a hainelor este reprezentat de faptul ca gecile din piele pot fi asortate la orice tip de tinuta, indiferent de stilul propriu.

Acest tip de geaca este potrivita atat pentru zilele de toamna, cat si pentru iarna.

Combinata cu un pulover gros, blugi mulati si o pereche de cizme simple, vei obtinute o tinuta ideala chiar si pentru ziele reci de iarna.

Geaca bomber – Elemente unisex dedicate confortului personal

Anul acesta, precum si in anii precedenti se poarta din nou geaca bomber. Aceasta a fost imprumutaata din garderoba masculina si mai este denumita geaca tip model de aviator.

Modelul respectiv este foarte raspandit printre femei, acest lucru datorandu-se si faptului ca ea poate fi purtata atat cu jeansi, cat si cu fuste sau rochii.

Diversitatea acestei geci, precum si culorile in care poate fi gasita o transforma intr-un element vestimentar ideal pentru sezonul rece daca vrei sa-ti pui in valoare orice tinuta adoptata in conformitate cu preferintele tale personale.

Acceseaza magazinul online Larysa.ro si beneficiaza de o gama impresionata de produse:

  • Gecile scurte - Se asorteaza de minune cu pantaloni skinny, blugi clasici sau rochii;
  • Gecile matlasate din puf - Sunt practice, comode si calduroase. Designerii inclina spre nuante deschise, precum alb, insa fiecare nuanta aleasa iti poate oferi un look aparte;
  • Geaca Parka - Este un alt model inspirat din garderoba masculina. Este la fel o geaca calduroasa, iar nuanta preferata de designeri este kaki si poate fi asortata cu aplicatii sau detalii colorate.

In cadrul acestui magazin Larysa.ro din online gasesti numeroase modele de geci dama, pe care sa le poti combina cu tinute casual, sport sau chiar elegante.

Magazinul va asigura, in orice moment, prin intermediul chat-ului online informatii pretioase pentru orice achizitie.

Contacteaza reprezentantii Larysa: 0722.219.375.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare