Pentru ea

# adidasi dama #adidasi #incaltaminte

La ce tinute poti purta adidasi dama in 2019?

Oricat de mult am aprecia tinutele elegante, sofisticate si pantofii stiletto, tot mai multe sunt momentele in care ne gandim sa alegem ceva comod si confortabilii adidași. Iar incantarea este cu atat mai mare cu cat tendintele anului 2019 le admit prezenta la tinute la care cu putin timp in urma erau inacceptabili.

 

De cativa ani adidasii sunt accesoriile vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din nicio tinuta, fie ea casual sau mai eleganta. Iar anul acesta moda nu cunoaste bariere. Se pare ca obisnuitii adidasi dama au devenit un must have chiar si pentru tinute office sau de gala.

Iata mai jos care sunt acele tinute cu care poti asorta anul acesta comozii adidasi dama:

1. Moda street style ne permite anul acesta sa nu ezitam sa purtam adidasi la orice fel de fuste, fie ele vaporoase, plisate, din tul sau creion. Eleganta se combină foare bine cu dorinta de a ne simti mereu confortabil si de a accepta asocieri indraznete si look-uri neobisnuite.

2. Putem asorta cu incredere pantofi sport dama la orice costum. Uni sau in combinații de culori tari, cu siguranta asociatia nu va trece neobservata. Deja celebrul "Casual Friday" poate deveni acum o tinuta acceptata in fiecare zi.

3. Cum anul acesta obiectele vestimentare din piele sunt indispensabile, fie ca vorbim despre o fustă, despre o jacheta rock sau despre deja banalii pantaloni din pile, asortați cu incredere la ei adidasi casual pentru femei.

4. Adidasii au devenit accesorii vestimentare puternic personalizate. Excentrici și indrazneti, in combinatii de piele simpla sau intoarsa, cu materiale de diverse texturi, dantele, tricoturi, metalizati sau in culori pastelate, adidasii pot fi combinati astazi cu orice rochie sau tinuta romantica.

5. Mai nou, comunii adidasi sunt admisi sa completeze si o tinuta de cocktail. Dau extraordinar in asociere cu un sacou cu umerii bufanti sau cu o jacheta cu sclipiri metalice. Sunt potriviti sa fie purtati cu orice costum sau pantaloni eleganti.

6. O tinuta chic are nevoie de o pereche de incaltari sport sau de adidasi pentru a fi cat mai la moda. Stilul sporty-chic, completat de cate un accesoriu glam, o geanta minimalista sau o piesa dintr-un material pretios se regasesc in tendintele tuturor marilor designeri.

7. Adidasii merg pentru orice tinuta unisex, cu haine mai largi si influente masculine. Acest aspect este de fapt una dintre cele mai recente tendinte. Hainele oversized sunt la mare cautare.

Asadar anul acesta incaltamintea sport si adidasii sunt accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba si ce poate fi folosit in orice combinatie vestimentara. Completeaza si intregesc aproape orice tinuta, dacă purtatoarele sunt deschise sa accepte orice provocare. Pot fi asortati la costum, la rochii mulate sau romantice, la tinute de birou, de stada si de petrecere.

Cu talpa groasa, platforma, snickers, chunky sau tenesi, aceste incaltari va fac sa va simtiti eleganta si confortabil in orice imprejurare. Uni sau in combinatii de culori tari si materiale cu diverse texturi, in 2019 adidasii sunt accesoriul vestimentar vedeta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare