Pentru ea

#ceremonie investire #kamala harris #tinute #jill biden #presedinte sua #stil feminin #lady gaga #jennifer lopez #michelle obama

Jill Biden, Kamala Harris, Michelle Obama, J.Lo si Lady Gaga, tinute impresionante la ceremonia de investire a noului presedinte al SUA

Miercuri a avut loc ceremonia de investire a noului presedinte al Americii, Joe Biden. La ceremonie au impresionat cu tinutele alese Jill Biden, prima doamna a Americii, Kamala Harris, Vice-Presedintele Americii, dar si Michelle Obama.

Tinute spectaculoase au purtat si indragitele cantarete Jennifer Loppez si Lady Gaga, care nu au trecut neobservate.

Iata ce tinute au ales sa poarte cele mai importante doamne ale Americii, dar si invitatele speciale, si ce semnificatie au acestea.

 

 

Jill Biden

Jill Biden, prima doamna a americii, a purtat o tinuta semnata de Alexandra O'Neil of Markarian, un designer local din America. Prima doamna a purtat un pardesiu din tweed de culoare albastra. Acestuia i-a asortat o masca tot de culoare albastra, semnata de acelasi designer. Pe sub jacheta, Jill Bider a purtat o rochie albastra, din acelasi material, care la baza gatului era impodobita cu perle cusute masnual si cristale Swarovki, ce se contopeau intr-un model floral, elegant, dar discret in acelasi timp.

Culoarea albastra aleasa pentru tinuta primei doamne reprezinta incredere, credinta si stabilitate.

Kamala Harris

Kamala Harris este prima femeie din istoria Americii care ajunge in rolul de Vice-Presedinte. Kamala Harris a impresionat la ceremonia de investire a noului presedinte printr-o tinuta pe cat de eleganta, pe atat de simpla. Aceasta a purtat un pardesiu de culoare violet regal si o rochie de aceeasi culoare, semnat de designerul Christopher John Rogers, un tanar designer afro-american. Aceasta a accesorizat tinuta cu un sirag de perle elegante.

Violetul regal este o combinatie de albastru si rosu - culorile celor doua mari partide americane, tinuta simbolizand astfel unitatea. Totodata, este una dintre culorile miscarii sufragetelor, care a deschis istoria emanciparii femeilor.

Michelle Obama

Michelle Obama, fosta prima doamna a Americii, a impresionat ca de fiecare data cu tinutele purtate. Cu aceasta ocazie, Michelle Obama a ales un compleu format din pantaloni si bluza, caruia i-a asortat un pardesiu de aceeasi culoare.

Michelle Obama a impresionat din nou cu o tinuta de neegalat, dar si cu o coafura pe care multe persoane au asociat-o cu o “gura de aer proaspat”, facand comparatie cu coafura tip coc pe care a purtat-o la investirea presedintelui Trump.

Jennifer Lopez

 

Indragita cantareata Jennifer Lopez, care a fost invitata sa cante la ceremonia de investire a noului presedinte al Americii, a uimit o lume intreaga prin tinuta ei alba, marca Chanel. Aceasta a purtat un pardesiu alb si pantaloni albi din acelasi material. Pe sub pardesiu a lasat la vedere o bluza eleganta, cu voloane, iar intregii tinute i-a accesorizat o palarie si manusi albe, dar si o pereche de pantofi albi, extrem de eleganti. Per total, J.Lo a impresionat prin rafinament si eleganta.

Lady Gaga

Nici Lady Gaga nu s-a lasat mai prejos, impresionand cu tinuta ei. Aceasta a purtat o rochie spectaculoasa, marca Schiaparelli, careia i-a accesorizat o brosa aurie, ca simbol al pacii si al unei noi ere pentru America.      

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului