Pentru ea

#jachete # jachete toamna #jachete toamna 2012 #stil feminin

Jachete de toamna in tendinte

Designerii au fost foarte permisivi in 2012, iar creatiile de toamna se potrivesc unei multitudini de stiluri, de la glam, rock sau casual, pana la office sau clasic.

Daca vrei sa iti completezi tinuta cu o jacheta, urmareste propunerile noastre si afla ce i se potriveste stilului tau vestimentar.


1. Jacheta tricotata cu fermoar


Casa Chanel propune jacheta tricotata tip bombardier, in nuante de roz pal si purpuriu regal. Este o alternativa eleganta si stilata pentru un blazer traditional sau un sacou uzat. Aerul clasic impune ca aceasta piesa vestimentara sa fie purtata intr-un cadru elegant, la o petrecere de tip cocktail.


2. Jacheta neagra de piele


Geaca de piele este una din piesele de baza din garderoba oricarei fashioniste. Prezinta avantajul de fi purtata atat cu piese sofisticate, cat si in tinute lejere, cu influente hippie.

Pentru ca geaca de piele este o piesa asociata unei personalitati libere, alege sa o porti intr-un context feminin. Poti combina fusta cu o bluza din matase, alegand insa un model care sa aiba o croiala moderna sau clasica.


3. Jacheta bombardier cu dantela


Desi jachetele bombardier se preteaza, de regula, unui stil casual si confortabil, modelul acesta trimite cu gandul la o tinuta glamour, foarte feminina. In serile reci de toamna poti purta jacheta cu dantela peste rochia preferata, renuntand la clasicul sacou negru. Poti asorta aceasta piesa vestimentara si cu o pereche de pantaloni largi si eleganti sau cu o fusta creion.


4. Jacheta scurta din blana artificiala


Daca vrei sa fii o aparitie cool in aceasta toamna, poarta o jacheta cocheta, cat mai mitoasa, din blana artificiala. Vei atrage privirile in cazul in care mizezi pe culorile tari, alegand accesorii indraznete.

Jacheta din blana artificiala poate fi purtata in fiucntie de personalitatea si starea de dispozitie a posesoarei- de la tinute luxoase si elegante, pana la aparitii jucause, totul este permis!

Marile case de moda au dat tonul pentru jachetele de blana artificiala, cu maneci sau fara.



Sursa foto: fashionablefeeling.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare