Pentru ea

#stil #stil feminin #pulover #tinute

Invata cum sa iti creezi trei tinute diferite cu ajutorul unui simplu pulover!

Chiar daca este frig afara si esti nevoita sa porti haine groase, nu inseamna ca nu poti avea o tinuta chic, care sa atraga privirile admirative ale celor din jurul tau. Iar daca ai un pulover preferat, invata cum sa il accesorizezi, astfel incat sa obtii trei outfituri diferite.


1. Outfit in stil preppy chic

Daca iti doresti o imagine impecabila, ca cea a studentilor din filmele americane, invata cum sa iti creezi un outfit preppy chic. Poarta puloverul de lana peste o camasa clasica din denim, alaturi de o pereche de jeansi skinny. Pentru ca puloverul are gatul rotund, ai grija la detalii si aranjeaza gulerul camasii.

Alege o pereche de ghete din piele maro si poarta sosete din lana, de culoare galbena. Atractia sosetelor purtate peste blugi consta tocmai in efectul vizual deosebit pe care acestea il pot produce.


2. Outfit in stil casual chic

Renunta la camasa din denim si poarta puloverul alaturi de cateva accesorii clasice. Fularul de mohair, medalionul cu ceas vintage si ghetutele cu funda sunt cele trei elemente care iti vor transforma radical tinuta. Fularul si ghetele trebuie sa aiba culoare din acceasi gama cromatica cu a puloverului, in cazul de fata vorbim de nuante pamantii.

Si daca nu vrei sa suferi de frig, nu uita sa imbraci un palton negru si pune-ti pe cap o palarie cocheta. Poarta cu ruj de culoarea prunei si esti pregatita sa te expui! Poti sa te furisezi pe usa si sa te intalnesti cu prietenele la o ciocolata calda.


3. Outfit in stil urban clasic

Poti adapta o tinuta urban clasic pentru situatiile in care iti doresti sa combini confortul cu frumusetea.

Opteaza din nou pentru denim si poarta o vestuta cocheta din acest material peste puloverul lung din lana. Nu uita sa cauti accesoriile care iti completeaza look-ul, cum ar fi o caciulita tricotata si un set de bratari si colier suprapuse.

Ca sa te bucuri de confort, opteaza pentru o pereche de ghete metalizate, mai ales ca sunt printre must-have-urile acestui sezon.



Sursa foto: inexpensivechic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului