Pentru ea

# tinuta intalnire #pantofi #stil feminin #tinuta

Intalnirea si pantofii: 2 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand un potential iubit isi face curaj

Par fabulos? Bifat! Rochie decenta, dar sexy? Bifat! Accesorii? Bifat! Pantofi? Atitudine? Rareori o tinuta buna iese in evidenta daca nu este asortata cu o minte colorata, o atitudine curioasa si ceva care sa te faca de de neratat. Indiferent ca prin a fii sexy intelegi un aspect decent, impunator si extrem de apetisant, sau consideri ca adevaratele trasaturi reies prin propriul stil, o pereche de cizme de dama transforma orice tinuta intr-una care fura seara.

Tocurile te ridica, inteligenta te inalta

Destul de probabil ai vazut deja cum orice postura in care o femeie este considerata sexy se intampla ca aceasta sa poarte dresuri. Tocmai pentru ca exista acel efect psihologic asupra mintii tuturor atunci cand picioarele feminine sunt scoase in evidenta de o textura fina, supla si usor lucioasa. Similar cum orice haina mulata este mult mai sexy decat una larga, la fel si ceva care cuprinde intregul picior si-l scoate in evidenta, va parea cu atat mai atragator.

Cizmele de dama sunt concepute tocmai pentru un astfel de scop, mai ales atunci cand alegi sa le porti impreuna cu o rochie. Aici, ar fi de preferat sa optezi pentru ceva negru, deoarece rareori alte culori sunt mai senzuale si mai seductive decat aceasta culoare. Asa ca, poti sa tii cont de faptul ca in ciuda privirilor in ochi, festinul vizual incepe de jos in sus.

Pentru atunci cand intalnirea nu tipica

Cu siguranta nu vei vrea sa pari la prima intalnire total disponibila, blanda, cuminte si dispusa la orice propunere. Bunul gust nu merita in fata oricarui pretendent, asa ca o atitudine de badass si putina seriozitate te pot scuti de multi fatarnici care lingusesc cuvinte frumoase din prima.

Denota putina fermitate nu doar printr-o atmosfera sobra, dar chiar si prin imbracamintea ta. Spre deosebire de stilul clasic unde mergi la o intalnire intr-o rochie si pantofi, poti opta pentru o pereche de blugi, o jacketa de piele si un tricou fara scris unde adaugi ghete cu toc pentru acel efect de statornicie si confidenta. Rigide, serioase si gata sa calce in picioare orice, ar trebui sa iti fie si standardul tau, mai ales daca stii ca esti o fire sensibila si te indragostesti usor.

In cele din urma, ideal ar fi sa faci o combinatie dintre cele doua, deoarece niciodata nu apar rezultate bune daca incerci sa te incadrezi intr-o singura categorie. Prea badass si casual, deja risti sa intri intr-un friendzone ciudat, iar mult prea dulce si finuta risti sa fi luata de proasta, asa ca, cel mai bine este sa presari putin scepticism in absolut tot ceea ce ti se intampla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului